روزنامۀ چاپ رژیم صهیونیستی مدعی شد:

رازی که پرز می‌خواست بعد از مرگش فاش شود!

شنبه 10 مهر 1395
12:22
رازی که پرز می‌خواست بعد از مرگش فاش شود! یک روزنامه رژیم صهیونیستی نوشت که شیمون پرز رئیس سابق این رژیم خواستار افشای رازی بعد از مرگش شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از روزنامه المرصد، یک نویسنده صهیونیست در مقاله روز جمعه خود در روزنامه صهیونیستی جروزالم پست مدعی شد: "شیمون پرز جلوی حمله بنیامین نتانیاهو نخست وزیر به تاسیسات هسته ای ایران را گرفته است."

نویسنده این مطلب ادعا کرد که این موضوع را دوسال پیش از زبان شیمون پرز شنید، اما او از اعلام این مطلب در زمان حیاتش جلوگیری کرد.

این نویسنده صهیونیست افزود: پرز در آن زمان در پاسخ به سوالی درخصوص مهمترین دستاوردهای ریاستش بین سالهای 2007 تا 2014 میلادی گفت: "جلوی حملۀ نتانیاهو به ایران را گرفتم".

پرز گفته بود: "نمی خواهم وارد جزئیات شوم اما می توانم بگویم که آماده حمله بود و من جلوی او را گرفتم. به او گفتم که عواقب چنین کاری فاجعه بار خواهد بود."

برپایه این گزارش، پرز به این نویسنده صهیونیست اجازه داد که (این راز) را بعد از مرگش فاش کند.

6

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم


عراقچی: واشنگتن خود را از غل و زنجیر اسرائیل رها کند


پزشکیان: ایران و پاکستان می‌توانند نیاز‌های خود را تأمین کنند


بقایی: دولت آمریکا برای مخفی کردن حقیقت تلاش می‌کند


پنج شبکه بزرگ تلویزیونی آمریکا پوشش مشترک خبری ترامپ را متوقف می‌کنند


 فریاد فلسطین آزاد رئیس‌جمهور اندونزی در میان هزاران نفر طنین‌انداز شد+فیلم


پیشروی نیروهای مسلح یمن در تعز و لحج؛ تسلط بر ارتفاعات راهبردی مشرف بر ساحل غربی


هراس تل‌آویو از بازگشت جنگ؛ ایران؛ یمن و غزه سه جبهه نگران‌کننده برای اسرائیل + ویدئو