ادامه مذاکرات آمریکا با روسیه در خصوص سوریه

پنج‌شنبه 15 مهر 1395
08:45
ادامه مذاکرات آمریکا با روسیه در خصوص سوریه علیرغم تعلیق مذاکرات مسکو و واشنگتن درباره از سرگیری آتش بس در سوریه ، جان کری وزیر خارجه آمریکا طی یک تماس تلفنی با سرگئی لاوروف همتای روس خود بحران سوریه را مورد بحث و بررسی قرار داد.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، مقام های آمریکایی سعی دارند نشان دهند این تماس به معنی عقب گرد واشنگتن از موضعش نسبت به مسکو نیست.
آنان تاکید دارند که گفت وگوهای دوجانبه در مورد سوریه همچنان در حال تعلیق بسر می برد.
مارک تونر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در گفت وگوی روزانه مطبوعاتی خود گفت: تماسها میان مسکو و واشنگتن علیرغم به تعلیق درآمدن گفت وگوهای دوجانبه در خصوص آتش بس همچنان جریان دارد.
تونر خود را در برابر سیلی از پرسش های خبرنگاران یافت که تماس کری با لاوروف پس از کمتر از 48 ساعت از تصمیم واشنگتن مبنی بر به تعلیق درآوردن مذاکرات با مسکو در مورد سوریه آنها را شگفت زده کرده بود.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در توجیه این تماس گفت: این اقدامی غیرمسؤولانه است اگر بخواهیم گفت وگو با وزیر خارجه روسیه و مسکو در آینده را قطع کنیم.
کری با همتای روس خود همچنین بحران در اوکراین و پرونده کره شمالی را مورد بحث و بررسی قرار داد که اخیرا آزمایش هسته ای جدیدی را به اجرا درآورد.

209-9

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت