حرکت عجیب اوباما قبل از دست دادن با مردم+ویدیو

جمعه 23 مهر 1395
21:46
دوربین ها لحظه ای را شکار کرده اند که نشان می دهد باراک اوباما، رئیس جمهوری امریکا، قبل از دست دادن به مردم، حلقه ازدواجش را از دستش خارج می کند. این حرکت باعث شگفتی ناظران شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت روسیا الیوم، اوباما روز سه شنبه 11 اکتبر (20 مهرماه)، در دیدار با جمع زیادی از مردم که در فرودگاه "گرین سبورو" در ایالت کارولینای شمالی تجمع کرده بودند، به هنگام دست دادن با آنها، حلقه خود را درآورده و در جیبش گذاشت. این در حالی است که وی توسط دهها بادیگارد همراهی می شد که هیچ حرکت مشکوکی از دیدشان پنهان نمی ماند.

روزنامه واشنگتن پست نوشت که اوباما پس از حضور در فعالیت های ستاد انتخاباتی هیلاری کلینتون در فرودگاه گرین سبورو با تجمع مردمی روبرو شد که برای استقبال  در آنجا جمع شده بودند.

گفتنی است اوباما که بیست و چهارمین سالگرد ازدواج خود را به تازگی جشن گرفته است، همواره قبل از دست دادن با مردم، حلقه خود را در می آورد.

هنوز مشخص نیست که آیا این کار برای مراقبت و جلوگیری از دزدیده شدن این حلقه گرانقیمت است یا علت دیگری دارد.

208-9

 

0% ...

آخرین اخبار

اولین پیام رئیس جدید دفتر سیاسی حماس: از شهادت نمی‌هراسیم


شیخ نعیم قاسم: انتخاب الحیه نشان دهنده تداوم روند جهاد در حماس است


ذخایر راهبردی نفت آمریکا در پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸


دستگاه دیپلماسی ما هرگز از حقوق ملت ایران کوتاه نخواهد آمد


رضایتمندی زائران، مهم‌ترین شاخص موفقیت مأموریت اربعین


دریادارایرانی:نداجامقتدرانه به مأموریت‌هایش ادامه می‌دهد


ظرفیت‌های دفاعی خود را بطور مستمر بازآرایی می‌کنیم


تصاویر عملیات ترکیبی موشکی و پهپادی موج ۲۴ عملیات «نصر ۲»


چرا ترامپ همواره مردم آمریکا را از چین می‌ترساند؟


حملات شدید رژیم صهیونیستی؛ اراده آهنین مردم جنوب لبنان در بازگشت به سرزمینشان+ فیلم