تظاهرات عشایر بصره علیه اشغالگری ترکیه

يکشنبه 25 مهر 1395
14:30
تظاهرات عشایر بصره علیه اشغالگری ترکیه صدها نفر از شیوخ عشایر در مرکز شهر بصره با برگزاری تظاهرات تداوم اشغالگری نیروهای ترکیه در استان نینوا در شمال عراق را محکوم کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شرکت کنندگان در این تظاهرات که روز یکشنبه نزدیک استانداری شهر بصره برگزار شد، تحریم کالاهای ترکیه را خواستار شدند.
این تظاهرات به همت کمیته عالی حل اختلافات عشایر بصره برگزار شد.

یعرب المحمداوی رئیس این کمیته به شبکه السومریه گفت: صدها نفر از شیوخ و برخی علمای دینی و طلاب در این تظاهرات مسالمت آمیز علیه اشغالگری ترکیه شرکت کردند.
وی افزود: ما خواهان تحریم کالاهای ترکیه و بستن کنسولگری ترکیه در بصره هستیم. همچنین از مسئولان محلی استان بصره می خواهیم که با مسئولان ترکیه ملاقات نکنند و پارلمان نیز با صدور بیانیه ای، ترکیه را یک کشور اشغالگر بداند.
محمد الحیاتی از شیوخ شرکت کننده در تظاهرات نیز گفت: اعتراضات تا بیرون راندن نیروهای ترکیه ادامه خواهد داشت و جامعه بین المللی باید به دولت ترکیه فشار بیاورند تا نیروهایش را از عراق خارج کند.
6

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت