کلینتون از ترامپ پیش افتاد

پنج‌شنبه 29 مهر 1395
11:18
کلینتون از ترامپ پیش افتاد العالم- شبکه تلویزیونی سی ان ان با انتشار نتایج نظرسنجی در باره ترامپ و کلینتون، گزارش کرد که بعد از سومین مناظره انتخابات ریاست جمهوری امریکا، کلینتون با 52 درصد برنده مناظره بوده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، براساس نظرسنجی شبکه تلویزیونی 'سی ان ان' که یک ساعت پس از خاتمه سومین و آخرین مناظره منتشر شد، هیلاری کلینتون نامزد حزب دمکرات با 52 درصد آرا برنده مناظره شده است.

سومین و آخرین مناظره دو نامزد احزاب دمکرات و جمهوریخواه بامداد امروز پنجشنبه برابر با 29 مهرماه در دانشگاه 'نوادا' لاس وگاس برگزارشد.

بنابر نظرسنجی سی ان ان، دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوری خواه دراین نظرسنجی 39 درصد آرا را به دست آورد.

در این نظرسنجی که بطور مشترک ازسوی شبکه تلویزیونی سی ان ان و موسسه نظرسنجی ORC انجام شد، در پاسخ به این پرسش که کدام یک از دونامزد برای ریاست جمهوری آمریکا آمادگی بهتری دارد، هیلاری کلینتون با 59 درصد در برابر 35 درصد دونالد ترامپ، گزینه برتر دراین نظرسنجی است.

این نظرسنجی همچنین نشان داد که ترامپ با 60 درصد آرا ، نامزدی بوده که بیشترین حمله را به رقیب خود داشته ، درحالی است که دراین مورد هیلاری کلینتون تنها 23 درصد را به خود اختصاص داده است.

همچنین درپرسشی دراین باره که آیا حملات ترامپ به رقیب دمکرات خود درست بوده است 55 درصد پاسخ مثبت داده و 43درصد نیز پاسخ منفی دادند.

همین پرسش درمورد هیلاری کلینتون نیز مبنی براینکه آیا حملات وی علیه رقیب جمهوریخواهش دراین مناظره درست بوده، مطرح شد که ، 63درصد آنرا درست دانسته و 34 درصد نیز این موضوع را نادرست دانسته اند.

هیلاری کلینتون در دو مناظره قبلی هم براساس نظر سنجی سی ان ان برنده اعلام شده بود.

سومین و آخرین مناظره دو نامزد ریاست جمهوری بدون دست دادن آغاز و خاتمه یافت.

سه هفته دیگر تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که قرا راست هشتم ماه نوامبر برابر یا 18 آبان ماه برگزار شود، زمان باقی است.

0% ...

آخرین اخبار

هوای بهاری بورس در پاییز/شاخص ۱۸ هزار واحد رشد کرد


مداخله ترامپ در انتخابات کنست از دید جامعه داخلی "اسرائیل"


توافق ایران و عراق برای اخراج یا تحویل گروه های کرد مسلح


عاصم منیر وارد تهران شد


درخشش علمی دانشگاه مراغه در سطح جهانی


اطلاعیه سپاه درباره توقف نفتکش‌های متخلف و انهدام پهپاد آمریکایی


بقائی: دوران بزن در رو تمام شده/ هیچ ضربه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم


قطر: برای پایان دادن به جنگ در منطقه با ایران و آمریکا همکاری می‌کنیم


کاریکاتور | ترامپ در حصار آب‌های نیلگون تنگه هرمز


طلای بندری هم در پاراآسیایی ناگویا ضرب شد


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز