توافق با تروریستها برای خروج 200 شهروند از حلب

جمعه 30 مهر 1395
22:23
توافق با تروریستها برای خروج 200 شهروند از حلب با تلاش دولت سوریه و توافق صورت گرفته با تروریست ها، قرار است به منظور تسهیل خروج شهروندان و آن دسته از افراد مسلح که خواستار خروج از محله های شرقی حلب هستند، خاکریزهایی که در مسیر جاده کاستلو ساخته شده اند، صاف شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت "شام تایمز"، منابع مطبوعاتی از توافق برای خروج 200 نفر از شهروندان از محله های شرقی حلب از طریق جاده کاستلو خبر دادند.
تبم سایت نوشت: دولت سوریه تمام تدابیر لازم را برای خروج شهروندان و عناصر مسلح از شرق حلب در نظر گرفته است.
در حال حاضر تماس بین اهالی شرق حلب با گروه های مسلح برای توافق بر سر خروج شهروندان در جریان است.
گفتنی است عناصر مسلح "النصره" و "احرار الشام" برای پذیرش خروج شهروندان و عناصر مسلح از شرق حلب، از سوی مردم تحت فشار قرار گرفته اند. اغلب عناصر مسلح سوری با خروج مردم از این مناطق موافقت کرده اند اما تروریست های خارجی مخالف این موضوع هستند.
عناصر مسلحی که مایل به خروج مردم هستند، خروج آنها را مشروط به این کرده اند که اتوبوس ها به طور کامل استتار شده باشند.

208 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

حمایت ترامپ از نتانیاهو: برد انتخاباتی یا مشکلی تازه برای نخست‌وزیر "اسرائیل"؟


آرامش و امنیت اقتصادی در تعز به روایت العالم+ ویدیو


ذره ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نمی شود +ویدیو


به قلم نویسنده یمنی: خون شهدا؛ مشعل جاودانه حق و حقیقت و کابوس همیشگی ستمگران


تکذیبیه ارتش یمن درباره اتهام حمله به عمق عربستان


پزشکیان: به دنبال رفع موانع پیش‌روی صادرکنندگان هستیم/ ایستادیم و خواهیم ایستاد


حمله موشکی یمن به اتاق عملیات نیروهای هم پیمان عربستان


رئیس پارلمان لبنان: لغو قانون تحریم "اسرائیل" تصویب نخواهد شد


زنگ خطر برای نظام سلامت "اسرائیل" به صدا درآمد


پروانه‌های میناب؛ هدیه‌ای از مکزیک برای مادرانی که فرزندانشان به آسمان پر کشیدند