دیدار غیر منتظره وزیر دفاع آمریکا از عراق

شنبه 1 آبان 1395
18:09
دیدار غیر منتظره وزیر دفاع آمریکا از عراق در این اثنا، اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا امروز(شنبه) دو روز پس از کشته شدن یک سرباز امریکایی در خارج موصل وارد بغداد شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، قراراست کارتر در این دیدار، با حیدر العبادی نخست وزیر عراق و فرمانده کل نیروهای ائتلاف بین المللی علیه داعش "ژنرال استیون تاونسند" دیدار و درباره عملیات باز پس گیری موصل بحث و تبادل نظر کند.

کارتر به خبرنگاران همراهش گفت: [پس از آزادسازی موصل] مأموریت بزرگ بازسازی و ایجاد ثبات در این شهر باقی می ماند که باید انجام شود.

وی افزود: این موضوع بسیار حیاتی است و باید بلافاصله پس از عملیات نظامی جاری آغاز شود.

یادآور می شود جان کری وزیر امور خارجه امریکا روز جمعه در سفر به آنکارا با رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه دیدار و گفتگو کرده بود.

علاوه بر این حیدر العبادی نخست وزیر عراق درباره درخواست های ترکیه برای حضور در جنگ موصل گفت: ما از ترکیه درخواست کمک کردیم این کشور از ارسال کمک ها خودداری کرد.

عبادی افزود: عراق خیرخواه ترکیه، عربستان و کلیه کشورهای همسایه است.

نخست وزیر عراق در نشست شورای عالی بیداری اسلامی در بغداد گفت: کسانی که امروزه داعیه دار دفاع از اهل سنت [عراق] هستند زمانی که داعش شهرهای [سنی نشین] را اشغال می کرد هیچ موضعی اتخاذ نکردند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم