در ملاقات میشل عون با سیدحسن نصرالله چه گذشت؟

دوشنبه 3 آبان 1395
08:54
در ملاقات میشل عون با سیدحسن نصرالله چه گذشت؟ دبیرکل حزب الله لبنان، رئیس فراکسیون تغییر و اصلاح را به حضور پذیرفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از المنار، میشل عون رئیس فراکسیون تغییر و اصلاح شامگاه دیروز (یکشنبه) با سید حسن نصرالله دیدار و گفتگو کرد، "جبران باسیل" رئیس جریان ملی آزاد، حاج حسین الخلیل و حاج وفیق صفا نیز در این دیدار حضور داشتند.
در این دیدار، آخرین تحولات سیاسی در لبنان و منطقه و به ویژه موضوع انتخاب ریاست جمهوری لبنان و تلاش برای تحقق آن بررسی شد.
میشل عون پس از این ملاقات با قدردانی از کمک‌ها و همکاری‌های صورت گرفته در مسائل ملی، گفت: امشب آمدیم تا از سید حسن نصرالله به خاطر کمک به ما در حل مشکل انتخاب ریاست جمهوری، قدردانی کنیم؛ ایشان همه تسهیلات را برای حل این موضوع داد و به پایان خوشی رسیدیم، امیدواریم که کارها تکمیل شود.
سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان دیروز در سخنانی اعلام کرد که نمایندگان حزب الله در جلسۀ آیندۀ پارلمان، به میشل عون برای تصدی پست ریاست جمهوری رأی خواهند داد.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت