آل خلیفه مانع نماز جمعه بحرینی‌ها شد

شنبه 29 آبان 1395
10:05
آل خلیفه مانع نماز جمعه بحرینی‌ها شد مزدوران آل خلیفه در ادامه سیاست های فرقه گرایانه و تبعیض آمیز خود علیه شهروندان بحرینی، برای هیجدهمین بار طی هفته های اخیر از اقامه نماز جمعه در منطقه «الدراز» جلوگیری کردند.

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم به نقل از سایت منامه پست، مزدوران آل خلیفه با پشتیبانی گسترده نظامی، ورودی های شهر الدراز، شهر محل سکونت آیت الله عیسی قاسم، را محاصره کردند و برای هیجدهمین بار پیایی از ورود نمازگزاران بحرینی برای برپایی نماز جمعه در مسجد امام صادق (ع) جلوگیری کردند.

در همین حال، ائتلاف جوانان 14 فوریه بحرین در صفحه تویتر خود، این اقدام را ادامه جنایات و ستم های فرقه ای عنوان کردند که حکومت آل خلیفه علیه مهمترین قشر ملت بحرین مرتکب می شود".

مسجد امام صادق (علیه السلام) در منطقه الدراز، مسجدی است که آیت الله شیخ عیسی قاسم مرجع شیعیان بحرین در آن بزرگ ترین نماز جمعه شیعیان را اقامه می کرد.

وزارت کشور بحرین با انتشار بیانیه‌ای در تاریخ 31 خرداد ماه (20 ژوئن) تابعیت آیت الله شیخ عیسی قاسم را سلب کرد.

بحرین از فوریه 2011 (بهمن 1389) شاهد اعتراض‎های گسترده و مسالمت آمیز مردمی است که خواستار برکناری حکومت پادشاهی آل خلیفه و آزادی زندانیان سیاسی هستند.

به دلیل استفاده آل خلیفه از نیروهای نظامی و امنیتی وهمچنین کمک گرفتن از نیروهای موسوم به سپر الجزیره برای ساکت کردن اعتراضها، تاکنون ده‌ها نفر از مردم شهید و یا زخمی شده اند. دولت بحرین با وجود مخالفت‎ها و اعتراض‎های مجامع بین‌المللی و مدافع حقوق بشر به سرکوب‎ مخالفان و محکوم کردن فعالان به حبس‌های طولانی‌مدت ادامه می‎‎دهد.

211

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم