در اعتراض به منع اذان در قدس

کلیساهای شهر الناصره اذان سر دادند ! +ویدئو

شنبه 29 آبان 1395
18:37
در پی ممنوع شدن اذان در شهر قدس، کلیساهای شهر الناصره در فلسطین اشغالی در اعتراض به این قانون، اذان سر دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وبگاه «روسیا الیوم» با اعلام این خبر نوشت: کلیساهای شهر ناصره که در اراضی اشغالی سال 1948 قرار دارد، در اعتراض به منع اذان در شهر قدس، اذان سر دادند.

این اعتراض نمادین و بی سابقه، همزمان با ترفند دیگری درمنطقۀ قدیمی قدس صورت می گیرد که مردم فلسطین انجام دادند. آن ها اذان نماز عشا را از بام های منازل سر دادند. 

این قانون نژادپرستانه، واکنش فلسطینی ها را در شهرهای الطیبه، کفرقاسم، رهط و روستای کفرقنا در الجلیل که همگی در مناطق اشغالی سال 1948 قرار دارند، به دنبال داشت. فلسطینی های این شهرها، در اعتراض به این قانون، تظاهرات کردند و در پلاکاردهای خود نوشتند: «این قانون نژادپرستانه است و ما دست از سر دادن اذان بر نمی داریم». در یکی دیگر از این پلاکاردها نوشته شده بود «اشغالگران، نمی توانند اذان بلال را ساکت کنند».
کمیسیون قانون گذاری کابینۀ رژیم صهیونیستی، پیش از این با صدور لایحه ای، سر دادن اذان از بلندگوها در مناطقِ فلسطینی نشینِ قدس را ممنوع کرد.

205-9

 

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد