آتش بس در حلب از امروز اجرا می شود

پنج‌شنبه 25 آذر 1395
01:18
آتش بس در حلب از امروز اجرا می شود پس نقض مکرر آتش بس توافق شده قبلی توسط گروههای مسلح ، معارضان سوری از دستیابی به توافق برای اجرای آتش بس از بامداد امروز(پنجشنبه) در حلب خبر دادند.

العالم - سوریه

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم، به نقل از رویترز منابع معارضان سوری اعلام کردند که تخلیه افراد مسلح از شرق حلب از ساعت شش صبح امروز پانزدهم دسامبر(به وقت تهران 7:30 صبح 25  آذرماه ) آغاز خواهد شد.

رویترز به نقل از یک منبع نظامی سوری افزود که در چهارچوب توافق جدید در باره آتش بس حلب ، 15 هزار نفر مناطق کفریا و الفوعه در حومه ادلب را ترک خواهند کرد.

یکی از مسئولان معارض سوری روز چهارشنبه اعلام کرده بود که پس از شکست آتش بس قبلی، با میانجیگری ترکیه گفت و گوهای تازه ای با روسها درباره آتش بس انجام شد.

یادآور می شود مرکز هماهنگی آشتی روسیه در حمیمیم سوریه روز چهارشنبه اعلام کرد گروه های مسلح در حلب آتش بس را نقض کردند و یکروز پس از اعلام آتش بس دراین شهر، درگیری ها را از سرگرفتند.

این مرکز اعلام کرد گروه های مسلح از توافق آتش بس درحلب، برای استقرار مجدد عناصر خود و شروع درگیری ها سوء استفاده کردند، اما ارتش سوریه دربرابر حمله آنان ایستاد و عملیات نظامی خود را برای گسترش کنترل خود بر شهر حلب و آزادسازی آن از اشغال گروه های مسلح از سرگرفت.

درحملات خمپاره ای عناصر مسلح که با نقض آتش بس به گذرگاه بستان القصر درحلب ، واقع در شمال سوریه انجام شد، 6 شهروند سوری کشته و عده ای دیگر نیز زخمی شدند.

کاخ کرملین روز چهارشنبه اعلام کرد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و همتای ترکیه ای او رجب طیب اردوغان ، در باره اوضاع حلب تلفنی گفت و گو کردند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی


آغاز نشست حکمرانی جهانی ۲۰۲۶ در چین با حضور ایران


رکورد افزایش قیمت نفت در ۵ ماه گذشته و عبور از ۱۱۶ دلار


حزب الله: تلاش‌ها برای به تسلیم واداشتن ملت فلسطین ناکام خواهد ماند


عربستان از حمله موشکی به خمیس مشیط خبر داد


فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد


حمله مسلحانه به کلیسا در اردن؛ ۷ کشته در پی این حادثه + فیلم


فرانسه خیابان‌ها را امنیتی کرد؛ استقرار ده‌ها هزار نیروی ارتش برای مهار اعتراضات