النصره با خروج مجروحان فوعه و کفریا موافقت کرد

جمعه 26 آذر 1395
17:34
النصره با خروج مجروحان فوعه و کفریا موافقت کرد گروه تروریستی جبهه النصره مجبور شد در مقابل تهدید های مردم دو شهرک تحت محاصره فوعه و کفریا، موافقت خود را با خروج بیماران و مجروحان این دو شهرک سوری اعلام کند.

العالم ـ سوریه

شبکه خبری العالم در خبری فوری به نقل از یک منبع وابسته به مخالفان سوری اعلام کرد که جبهه النصره با خروج مجروحان شهرک های فوعه و کفریا موافقت کرده است.

منابع خبری وابسته به مخالفان سوری پیشتر اشاره کرده بودند که اجازه دادن به مجروحان فوعه وکفریا برای خروج از این دو شهرک یکی از بندهای توافق مربوط به خروج عناصر مسلح از حلب است.

پیش از این گروه های مسلح و تروریستی ازخروج بیماران ومجروحان دو شهرک تحت محاصر فوعه و کفریا جلوگیری کرده بودند به دنبال این اقدام گروهی از اهالی فوعه و کفریا که به شهر حلب منتقل شده اند، گذرگاه الراموسه را درجنوب این شهر به روی افراد مسلح بستند.

این گروه از اهالی دو شهرک فوعه و کفریا با بستن گذرگاه الراموسه به روی افراد مسلح اعلام کرده بودند تا زمانی که تروریست ها به شهروندان بیمار و مجروح این دو شهرک اجازه خروج ندهند، گذرگاه الراموسه بسته خواهد ماند. 

بر اساس گزارش منابع سوری 9 هزار و 79 تروریست و خانواده های آنها از شب گذشته تا صبح امروز به حومۀ جنوب غربی حلب از طریق گذرگاه الراموسه طی 10 مرحله منتقل شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: عربستان ۲۶ حمله هوایی در ۲۴ ساعت گذشته علیه یمن انجام داد


تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک سوریه


پیام عراقچی به مناسبت دومین سالگرد شهادت شهید سید حسن نصرالله


«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد