هشدار جدید نخست وزیر ترکیه در بازگشت از عراق

دوشنبه 20 دی 1395
12:40
هشدار جدید نخست وزیر ترکیه در بازگشت از عراق نخست وزیر ترکیه در بازگشت از عراق، تهدید کرد در صورتیکه نیروهای عراقی و پیشمرگه عناصر پ ک ک را از سنجار خارج نکنند، آنکارا اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

العالمترکیه
"بنعلی یلدریم" روز دوشنبه در بازگشت از سفر عراق، به خبرنگاران در فرودگاه آنکارا گفت: اگر امنیت در یکی از دو کشور (عراق یا ترکیه) برقرار نشود، کشور دیگر هم روی امنیت را به خود نخواهد دید.
وی افزود: ما به توافقی اصولی درخصوص مسیر مشترک در مبارزه با گروه های تروریستی رسیدیم، که در رأس آنها حزب کارگران کردستان، داعش و گولن می باشند.
نخست وزیر ترکیه خاطرنشان کرد: استقرار پ ک ک در سنجار در شمال غربی موصل، موضوعی است که به امنیت ملی ترکیه ضربه می زند؛ و ما درباره این موضوع به صورت مفصل با طرف عراقی گفتگو کردیم.
یلدریم هشدار داد: یا نیروهای عراقی و پیشمرگه این حزب را از این شهر (سنجار) بیرون می کنند، و یا اینکه ترکیه اقدامات لازم را در این زمینه انجام خواهد داد. موضع ما درباره این مسأله روشن است و ما طرف عراقی را از آن مطلع کردیم.
وی تأکید کرد: دوره جدیدی از روابط عراق و ترکیه آغاز شده است، و ما در این برهه روابط سیاسی، اقتصادی و مسائل امنیتی را بر اساس حسن همجواری بررسی و دنبال خواهیم کرد.
نخست وزیر ترکیه طی 2 روز گذشته در سفر به عراق با مسؤولان این کشور دیدار و گفتگو کرد.

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات زلزله ۳.۸ ریشتری شرق تهران


ترامپ به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا اذعان کرد


سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی شد


بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به لارک و پاسخ دفاعی ایران


حمله ارتش به محل استقرار بالگردها و نیروهای آمریکایی در امارات


سپاه: پهپاد MQ9 آمریکایی بر فراز تنگه هرمز هدف قرار گرفت


پزشکیان: ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد


پاسخ قالیباف به ادعاهای مسئول برنامهٔ تحریم ایران در کابینهٔ ترامپ


پزشکیان برای شرکت در اجلاس سران سازمان شانگهای عازم قرقیزستان شد


سخنگوی سپاه: دشمن در هر دو عرصه اقتصادی و نظامی، تبعات این محاسبه غلط را خواهد پرداخت