گزارش اکونومیست از سرکوب مستمر شیعیان بحرین

يکشنبه 3 بهمن 1395
11:37
گزارش اکونومیست از سرکوب مستمر شیعیان بحرین هفته نامه انگلیسی اکونومیست اعلام کرد که شیعیان بحرین همچنان سرکوب می شوند.

العالم بحرین

هفته نامه اکونومیست در گزارشی نوشت : نوار ورود ممنوع ، ایست های بازرسی و ترس .. همۀ این چیزها برای آنست که منطقه الدراز که بزرگترین منطقۀ شیعه نشین بحرین است ، همچنان از 7 ماه پیش تاکنون تحت محاصره باشد.
بحرین کشور کوچکی است و نفتش پایان یافته و به همسایگان بزرگترش در حاشیۀ خلیج فارس تکیه کرده است و نحوۀ تعامل نظام حاکمش با مردم نشان می دهد که حکامِ دیکتاتور عرب چگونه مردم خود را سرکوب می کنند.   
بیش از 2 هزار و 600 فعال سیاسی در زندان های بحرین محبوس هستند و این تعداد زندانی سیاسی در مقایسه با جمعیت 650 هزار نفری این کشور آمار بالایی است .
به گفته نمایندۀ سابق جمعیت اسلامی وفاق ملی در پارلمان بحرین ؛ تعدادی از زندانیان سیاسی خردسال هستند.
نظام حاکم بحرین جمعیت وفاق ملی را در سال 2016 ممنوع الفعالیت کرد.
صدها نفر تبعید شده اند، بسیاری از مردم از ممنوع السفر هستند و تابعیت بحرینی بیش از 300 نفر خصوصاً شیخ عیسی قاسم سلب شده است.
شیعیان و سُنی ها باید بسیاری از سمت های دولتی را در بحرین به دست بگیرند. هر دوی این گروه از خاندان سلطنتی که وزارتخانه ها را قبضه کرده است، ناراضی هستند.
داعش دسامبر 2016 ویدیویی یک ساعته منتشر کرد که در آن یک نظریه پرداز داعشی وابسته به قبیله خاندان سلطنتی بحرین، انتحاری ها را به حمله کردن به شیعیان تحریک می کند.
214

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم


بقائی: یک عملیات پرچم دروغین، مبنایی برای یک معامله سودآور شد


خدمت‌رسانی با کیفیت، عدالت و بهره‌وری باید در متن اداره کشور قرار گیرد


یا ماهیگیری یا مرگ؛ ماهیگیران غزه در دریایی از آتش!