کارشناس روس: ترکیه مجبور است از دولت سوریه کمک بگیرد

سه شنبه 5 بهمن 1395
13:52
کارشناس روس: ترکیه مجبور است از دولت سوریه کمک بگیرد نیروی هوایی ترکیه و هواپیماهای ائتلاف بین المللی علیه داعش به فرماندهی آمریکا قادر به تأمین حمایت لازم برای عملیات تهاجمی به مواضع گروه تروریستی داعش در شمال سوریه نیستند.

العالم – سوریه

عناصر گروه تروریستی داعش هفته گذشته توانستند با بیرون راندن نیروهای ترکیه و همپیمانانش، شهرک سلفانیه در شش کیلومتری شهر الباب به عنوان مقر این گروه در شمال سوریه را بازپس بگیرند. داعش تاکنون مانع نزدیک شدن نیروهای مهاجم به شهر الباب و محاصره آن شده است.
رسانه های ترکیه، یکی از دلایل این ناکامی را ناتوانی نیروی هوایی ترکیه در زمینه ارائه حمایت لازم برای عملیات نظامی زمینی اعلام کرده اند. از این رو، ترکیه به حملات نیروی هوایی روسیه به مواضع داعش چشم دوخته است.
کنستانتین تروتزیو پژوهشگر مرکز تحقیقات اسلامی و عربی در مسکو در این باره گفت: بعید به نظر نمی رسد نیروهای ترکیه برای بیرون راندن گروه تروریستی داعش از شهر الباب، از نیروهای دولت سوریه و نیروی هوایی روسیه درخواست کمک نماید.
 

0% ...

آخرین اخبار

اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند


وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان


هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: توان دفاعی نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف دشمن شد


رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است


سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی