دیداری که بیماری بشار را تکذیب کرد

سه شنبه 12 بهمن 1395
17:15
دیداری که بیماری بشار را تکذیب کرد رئیس جمهوری سوریه در جریان دیدار با شماری از صنعت گران دمشق و ریف آن تأکید کرد، ایستادگی صنعتگران سوریه با وجود ضررهایی فراوانی که به آنان رسیده، مایه مبارهات است.

العالم - سوریه

شماری از صنعت گران دمشق و ریف آن امروز سه شنبه به دیدار بشار اسد رئیس جمهور سوریه رفتند.

قبل از آنکه این دیدار و محتوای آن به خودی خود مهم باشد، تکذیب شایعات مکرر روزهای گذشته مخالفان درخصوص بیماری اسد، مهم است.

در روزهای گذشته مخالفان شایعات متعددی در خصوص سکته بشار اسد و بستری شدن او در بیمارستان منتشر کرده بودند.

به گزارش «سانا»، در دیدار اسد با صنعتگران، مشکلاتی که اصحاب صنعت در شرایط بحران با آن روبه‌رو هستند و راهکارهایی که میتوان برای پشت سر گذاشتن این مشکلات مطرح کرد، بررسی شد.

اسد تأکید کرد، اراده ملت سوریه برای ادامه زندگی، یکی از مهمترین عوامل ایستادگی سوریه در برابر جنگی است که با آن روبه‌روست.

رئیس جمهور سوریه همچنین اظهار داشت، ایستادگی صنعتگران این کشور با وجود ضررهایی فراوانی که به آنان رسید، مایه مبارهات است.

وی در این دیدار تأکید کرد، جنگی که سوریه با آن روبروست، فقط منحصر به بُعد نظامی نیست؛ بلکه ابعاد دیگری از جمله اقتصاد دارد.

اسد در پایان خاطر نشان کرد، پافشاری صنعتگران برای ادامه فعالیت- هر چند به صورت محدود- در حفظ چرخش چرخ اقتصاد این کشور تأثیر مثتبی دارد.

 

0% ...

آخرین اخبار

حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم