خبر فوری:

ده‌ها خانوادۀ سوری از بیم داعش به درعا پناهنده شدند

چهارشنبه 13 بهمن 1395
22:52
ده‌ها خانوادۀ سوری از بیم داعش به درعا پناهنده شدند ده ها خانواده سوری از دست تروریست های داعش فرار کرده و وارد شهر درعا در جنوب سوریه شدند.

العالم - سوریه

به گزارش خبرنگار العالم از سوریه، در روزهای گذشته 62 خانواده که از تروریست های داعش در منطقه وادی یرموک در حومه غربی درعا فرار کرده بودند، وارد شهر درعا شدند.
براساس این گزارش، مسئولان ذی ربط، زمینه اسکان واقامت 36 خانواده از آنان را در مدرسه الخضراء در منطقه السبیل فراهم کردند.
اما دیگر خانواده های آواره سوری در منازل نزدیکان و دوستانشان اسکان داده شدند تا استانداری درعا مرکزی را برای اسکان آن ها به همراه خانواده های جدید که وارد درعا می شوند، فراهم کند.
برخی از اهالی این خانواده ها گفته اند که داعش آن ها را به شدت محاصره کرده وآن ها را از ساده ترین امکانات زندگی منع کرده است.
215

0% ...

آخرین اخبار

واشنگتن یک چهارم پهپادهایش را در جنگ با ایران از دست داده است


آمریکا و سه کشور اروپایی به دنبال ارائه قطعنامه‌ای دیگر علیه ایران


غزه..آماج تجاوزات بی وقفه رژیم صهیونیستی


موج تصاعدی تروریسم شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری


در پنتاگون چه خبر است؟


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت های لبنان با اهداف انتخاباتی


ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به نفتکش و شناورهای ایرانی نقض موازین حقوق بشری است


گروسی: آژانس آماده حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک درباره پرونده هسته‌ای ایران است


هشدار پیونگ‌یانگ همزمان با آغاز رزمایش دریایی، هوایی و سایبری آمریکا و متحدانش


امیر سرتیپ حیدری: ایران معادلات جنگ را تغییر داد