دفاتر سازمان ملل در صنعا باقی خواهد ماند

پنج‌شنبه 14 بهمن 1395
14:52
دفاتر سازمان ملل در صنعا باقی خواهد ماند مدیردفتر امور بشردوستانه سازمان ملل در یمن خبر انتقال دفاتر اصلی این سازمان از صنعاء به عدن را تکذیب کرد.

العالم – یمن

"جرج خوری" مدیر قطری دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل در یمن گفت : علیرغم درخواست برخی گروه ها و طرف ها برای انتقال دفاتر اصلی سازمان به عدن هیچ برنامه ای در این خصوص وجود ندارد.

وی در گفت وگو با شبکه خبری العالم اظهار داشت: موضع سازمان ملل کاملا مشخص است که صنعاء پایتخت یمن بوده و دفتر اصلی باید در این شهر باشد و نمایندگان ودفاتر فرعی در عدن و دیگر استانهای این کشور است.

وی افزود: پس از حدود 22 ماه از جنگ یمن، این کشور ازبدترین  بحران های انسانی در رنج است، حدود 19 میلیون یمنی به کمک و بیش از 10 میلیون نفر نیز به امدادرسانی فوری نیاز دارند و بر اساس ارزیابی سازمان ملل قحطی و گرسنگی به مرحله چهارم خود رسیده است.

وی افزود: بخش بهداشت یمن به خاطر کمبود هزینه  در تنگنا قرار دارد و حدود 55 درصد از مراکز بهداشتی به خاطر این شرایط تعطیل شده و شمار زیادی از کادر پزشکی نیز مهاجرت کرده اند.

وی گفت با توجه به افزایش نیازهای انسانی در یمن و علیرغم تلاش های زیادی که دراین زمنیه می شود راه حل برون رفت از این وضعیت فقط در گرو راه کارهای سیاسی وپایان جنگ و لغو محدودیت ها برای از سرگیری واردات دارو و غذاست.

خوری درباره ادامه ممنوعیت پرواز در فرودگاه صنعاء افزود: ما به عنوان سازمان های بشر دوستانه خواهان بازگشایی سریع فوردگاه صنعا هستیم این فرودگاه به حدود 400 شهروند خدمت می کند شمار زیادی برای نیازهای پزشکی مسافرت می کنند.

نیاز به  بازگشایی بندر استان الحدیده نیز به شدت حس می شود زیرا این بندر می تواند در واردات مواد لازم و ارسال  نیازهای امدادرسانی نقش مهمی ایفا کند . این بندر از اگوست2015 بمباران شد و قدرت فعالیت خود را تا حد زیادی از دست داد.

217

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان