12 روز غیبت ... همسر ترامپ کجاست؟

جمعه 15 بهمن 1395
20:51
12 روز غیبت ... همسر ترامپ  کجاست؟ در حالیکه از زمان به قدرت رسیدن دونالد ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا، جناح غربی کاخ سفید منبع اخباری متراکم شده، از جناح شرقی آن که قرار است خانواده رئیس جمهور در آن سکنی گزینند، خبری نیست.

العالم - آمریکا

به گزارش روز جمعه شبکه آمریکایی CNN، در طول 12 روز گذشته، از ملانیا ترامپ بانوی اول آمریکا خبری نیست. پیشتر گفته شد که وی تا پایان سال تحصیلی پسرشان بارون، بین نیویورک و واشنگتن در رفت و آمد خواهدبود.
ترامپ در چهارشنبه گذشته هنگام تسلیت به خانواده یکی از تفنگداران دریایی آمریکا همراه ایوانکا دخترش و بدون همسرش دراین مراسم حضور یافت.
آخرین بار، بانوی اول آمریکا در 21 ژانویه به مناسبت دوازدهمین سالروزازدواجش با ترامپ، هنگام دیدار از کلیسای جامع ملی در واشنگتن دیده شد و فردای آن روز به نیویورک رفت.
221

0% ...

آخرین اخبار

ضربه اطلاعاتی به شبکه‌ 5 نفره در کرمان که با رژیم صهیونیستی در ارتباط بودند


شکار پهپادهای سری MQ آمریکا به ۶۸ فروند رسید+ فیلم


سرلشکر ایزدی: تنگه هرمز تا تحقق شروط ایران مسدود می‌ماند


گزارش العالم از تجلیل شیوخ عشایر عراقی در مشهد به پاس مشارکت درتشییع رهبر شهید


کشتی صهیونیستی بر اثر حمله پهپادی در دریای سیاه غرق شد


طرح ملی انسداد ۱۳۰ کیلومتر از مرزهای شرقی به پایان رسیده است


اجلاس ایتالیا: رهبران ادیان جهان خواستار توقف جنگ‌ها و برقراری صلح شدند


ماکرون: جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است


دریادار سیاری: تسلیم در قاموس ملت ما وجود ندارد


بقائی: حضور پرشور مردم در تجمعات شبانه، پشتوانه دیپلماسی است