طرح ملی انسداد ۱۳۰ کیلومتر از مرزهای شرقی به پایان رسیده است

پنج‌شنبه 7 آبان 1405
18:43
طرح ملی انسداد ۱۳۰ کیلومتر از مرزهای شرقی به پایان رسیده است
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای نیروی زمینی ارتش در شمال شرق کشور با اشاره به اجرای طرح ملی انسداد مرزهای شرقی گفت: در خراسان رضوی ۱۳۰ کیلومتر به پایان رسیده است.

العالم ـ ایران

امیر سرتیپ دوم ستاد بهادر خواجه‌وند ظهر پنجشنبه در آیین تکریم و معارفه فرمانده تیپ ۱۷۷ متحرک هجومی شهید نصر اصفهانی ارتش مستقر در تربت‌حیدریه اظهار کرد: این طرح هم از نظر سامانه اپتیکی و هم از لحاظ حسگرهایی که کار گذاشته می‌شود، مطابق استانداردهای لازم است.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای نیروی زمینی ارتش در شمال شرق کشور آمادگی رزمی و دفاعی در مرزهای شرقی کشور را در حد بسیار بالا توصیف کرد و گفت: امروز آمادگی نیروی زمینی در مرزهای شرقی به مراتب بیشتر از قبل جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه است.

وی با اشاره به سابقه بیش از چهار دهه جنگ ترکیبی علیه ایران اسلامی گفت: هدف اصلی دشمن از طرح موضوعاتی مانند توان موشکی و برنامه هسته‌ای، تضعیف نظام جمهوری اسلامی و تجزیه کشور است.

خواجه‌وند افزود: شواهد و شرایط از احتمال وقوع جنگی دیگر حکایت دارد اما این تقابل محدود به امروز و دیروز نیست و ما بیش از چهار دهه است که درگیر جنگی ترکیبی هستیم و در تمام این سال‌ها، اهداف اصلی آن تغییر نکرده‌است.

در این مراسم مجتبی شجاعی، فرماندار تربت‌حیدریه نیز اظهار کرد: در کنار مشق رزم و دفاع از مرزهای کشور یکی از شاخصه‌های تیپ ۱۷۷ ارتش در این شهرستان و نیز منطقه سیستان و بلوچستان، موضوع محرومیت‌زدایی است که نتایج آن را در سال‌های اخیر به وضوح شاهدیم.

فرماندار تربت حیدریه افزود: امروز روحیه جنگاوری که در نیروهای نظامی شاهدیم حاوی یک پیام مهم است و آن اینکه آمریکایی‌ها باید وسایل و تجهیزات خود را از منطقه جمع کرده و بیرون بروند، امروز اعراب منطقه خلیج فارس نیز به این واقعیت رسیده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر ایزدی: تنگه هرمز تا تحقق شروط ایران مسدود می‌ماند


گزارش العالم از تجلیل شیوخ عشایر عراقی در مشهد به پاس مشارکت درتشییع رهبر شهید


کشتی صهیونیستی بر اثر حمله پهپادی در دریای سیاه غرق شد


طرح ملی انسداد ۱۳۰ کیلومتر از مرزهای شرقی به پایان رسیده است


اجلاس ایتالیا: رهبران ادیان جهان خواستار توقف جنگ‌ها و برقراری صلح شدند


ماکرون: جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است


دریادار سیاری: تسلیم در قاموس ملت ما وجود ندارد


بقائی: حضور پرشور مردم در تجمعات شبانه، پشتوانه دیپلماسی است


اعلام آمادگی روسیه برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا


استفاده از فناوری روز در خودروسازی و توسعه موتورهای پیشرفته و کم‌مصرف ضروری است