آیا عملیات غرب الانبار متوقف شده است؟

يکشنبه 17 بهمن 1395
13:48
آیا عملیات غرب الانبار متوقف شده است؟ سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک، توقف عملیات آزادسازی مناطق غربی استان الانبار را تکذیب کرد.

العالم - عراق

"یحیی رسول" روز یکشنبه به شبکه السومریه گفت: چند روز قبل، فرماندهی عملیات الجزیره با مشارکت نیروهای لشکر نهم و تیپ کماندوها و بسیج عشایر استان الانبار، عملیاتی را در این استان انجام دادند؛ و مناطق مهمی در آن عملیات آزاد شد.
وی تأکید کرد: هیچ وقفهای در عملیات غرب الانبار صورت نگرفته است.

پیش از این، "عید عماش الکربولی" سخنگوی شورای استانداری الانبار اعلام کرده بود که عملیات آزادسازی مناطق غرب الانبار، عنه، راوه والقائم، به دلایلی از جمله نبود نیرو برای به دست گرفتن کنترل این مناطق و نیز آماده نبودن نیروهای موجود متوقف می شود.

وی با اشاره به طولانی بودن مرزهای عراق و سوریه گفت که دولت عراق باید به نقش خود دراین زمینه عمل کند و با وجود بودجه بسیار کم، ما 300 میلیون دینار را به منظور اجرای طرح خرید دوربین های نظارت بر مرزهای عراق و سوریه اختصاص دادیم.

نیروهای عراقی اوایل ماه گذشته عملیاتی را با هدف آزادسازی مناطق غرب الانبار از سلطه داعش آغاز کردند. این نیروها با حمایت عشایر ونیروهای ائتلاف بین المللی، هفت روستا و دو منطقه واقع بین حدیثه وعنه را آزاد کردند.

215

0% ...

آخرین اخبار

هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان