خبر فوری:

مرکل بار دیگر نامزد صدراعظمی آلمان شد

دوشنبه 18 بهمن 1395
19:24
مرکل بار دیگر نامزد صدراعظمی آلمان شد اتحادیه سوسیال مسیحی و دموکرات مسیحی ها به عنوان حزب حاکم آلمان در یک ائتلاف قابل انتظار آنگلا مرکل، صدر اعظم این کشور را به عنوان نامزد خود در انتخابات آینده معرفی کردند.

العالم – اروپا
خبرگزاری رویترز روز دوشنبه گزارش داد: به این ترتیب بار دیگر محافظه کاران محبوب ترین سیاستمدار آلمان در ۱۲ سال اخیر را به مقابله با مارتین شولتز، رهبر سوسیال دموکراتها می فرستند.
هفته گذشته مارتین شولتز که از ریاست پارلمان اروپا برای رقابت در انتخابات آلمان استعفا داده بود از سوی سوسیال دموکراتها به عنوان تنها نامزد رقیب در انتخابات برگزیده شد. از زمان انتخاب شولتز تا امروز تازه ترین نظر سنجی ها نشان می دهد او توانسته اختلاف با محافظه کاران را به حداقل برساند.
طبق نظرسنجی ها حزب سوسیال دموکرات ۲۹ درصد آرا را به خود اختصاص داده است. در حالیکه حزب حاکم یعنی دموکرات مسیحی ها، همچنان با ۳۳ درصد آرا پیشتاز هستند.
رهبر پیشین پارلمان اروپا در تلاش است تا تمام حامیان سابق حزب سوسیال دموکرات را دوباره با این حزب رقیب آنگلا مرکل متحد کند.
آنگلا مرکل که اکنون ۶۲ سال دارد، برای نخستین بار در سال ۲۰۰۵ به عنوان صدر اعظم بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا انتخاب شد. بر اساس نظرسنجی ها حدود ۶۰ درصد رای‌دهندگان آلمانی می‌خواهند که مرکل دوباره نامزد شود.
مرکل در دوره صدر اعظمی‌اش بحران‌های متعددی را از جمله بحران بدهی منطقه یورو در سال ۲۰۰۸ را پشت سر گذاشته است و اکنون با انتقاداتی درباره پذیرش نزدیک به یک میلیون پناهجو مواجه است.
221

0% ...

آخرین اخبار

برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم


هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه


بقائی:مادامی که آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد/ آمادگی ایران برای کمک به حل‌وفصل بحران یمن/ پاسخ آمریکا به طرح ایران در دست بررسی است


وزیرکشور: همکاری‌های امنیتی و مرزی ایران و جمهوری آذربایجان توسعه می‌یابد


ایران پرچمدار توسعه روستایی در بخش منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه شد


نتانیاهو خواستار محاکمه عوامل مستند «نازا» شد/ روایت استفاده از هوش مصنوعی برای کشتار در غزه


استقبال رسمی از وزیر کشور در آذربایجان؛ دور جدید رایزنی‌ها کلید خورد


عضو پارلمان لبنان؛ خلع سلاح مقاومت، رویایی دست‌نیافتنی است


رئیس‌جمهور: برون رفت از وضعیت فعلی توسط دانشگاهیان امکان‌پذیر است


سفر رسمی وزیر کشور به باکو