گزینه نژادپرست وزارت دادگستری آمریکا رای اعتماد گرفت

پنج‌شنبه 21 بهمن 1395
18:43
گزینه نژادپرست وزارت دادگستری آمریکا رای اعتماد گرفت «جف سشنز» گزینه دونالد ترامپ برای وزارت دادگستری آمریکا از سوی مجلس سنا رای اعتماد گرفت.

سشنز که بخاطرمسائل نژادپرستی به شدت از سوی دموکرات‎ها مورد انتقاد قرار گرفته بود، در نهایت با 52 رای موافق در برابر 47 رای مخالف به عنوان وزیر دادگستری جدید آمریکا انتخاب شد. 

جف سشنز، 70 ساله، سناتور سابق ایالت آلاباما است. فردی است که دموکرات‎ها، فعالان حقوق مدنی و گروه‎های مهاجرتی نسبت به سابقه‎اش در مسائل نژادپرستی، مهاجرت و اصلاح سیستم قضایی به شدت هشدار داده بودند.

سشنز جانشین «سالی یتس»، سرپرست پیشین وزارت دادگستری آمریکاست که چندی پیش ترامپ او را به خاطر مخالفت با فرمان اجرایی‎اش در ممنوعیت ورود مسلمانان 7 کشور، برکنار کرده بود.

پیش‎تر، «بتسی دووس»، وزیر آموزش جدید آمریکا که همانند سشنز مخالفان زیادی دارد؛ روز سه‎‏شنبه با آراء مساوی نمایندگان سنا روبرو شد و توانست در نهایت با دخالت «مایک پنس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، و حق رایی که قانون اساسی ایالات متحده در صورت برابر شدن آرا برای او قائل هست، به این مقام برسد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت