برخورد داعش با عراقی‌ها به شیوۀ "اسرائیل"

سه شنبه 3 اسفند 1395
12:02
برخورد داعش با عراقی‌ها به شیوۀ گروه تروریستی داعش، خانۀ کسانی که حاضر نیستند به همراه این گروه بجنگند را منهدم می کند.

العالمعراق

یک منبع امنیتی در استان نینوا، روز سه شنبه خبر داد: شماری از جوانان غیرنظامی موصل که داعش آن ها را مجبور کرده بود با این گروه تروریستی در جنگ ساحل راستِ موصل ضد نیروهای عراقی همراه شوند، از داعش فرار کردند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، به وبگاه شبکه السومریه گفت: عناصر داعش، منازل خانواده های پنج تن از این افراد فراری را منهدم کرد.

وی افزود: آن ها همچنین خانواده های افراد فراری را بازداشت کردند و به بازجویی از آن ها دربارۀ فرزندانشان پرداختند.

به گفتۀ این منبع، این اقدامات پس از آن صورت گرفت که داعش، بخش اعظم مناطقی که در موصل در اشغال داشت را از دست بدهد که ساحل راست موصل، مهم ترین بخش در این مجال به شمار می رود.

گفتنی است که حیدر العبادی نخست وزیر عراق، در تاریخ فوریه، دستور آغاز عملیات آزادسازی ساحل راست موصل را صادر کرد.

سیاست مجازات افراد با منهدم کردن خانۀ خانوادۀ آن ها، تنها در "اسرائیل" و ضد فلسطینی ها صورت می گیرد و به نظر می رسد که داعش پس از نخ نما شدنِ شیوه های مجازاتش، به الگوگیری از رژیم صهیونیستی روی آورده است.

205

0% ...

آخرین اخبار

همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود