تونس، تعطیلی پارلمان به خاطر یک فنجان قهوه!

چهارشنبه 4 اسفند 1395
22:44
تونس، تعطیلی پارلمان به خاطر یک فنجان قهوه! ریختن فنجان قهوه روی لباس یکی از نمایندگان و تعدادی صندلی، پارلمان تونس را به مدت نیم ساعت به تعطیلی کشاند.

العالم - تونس
سایت تونسی "وطن" نوشت نماینده ای به نام "سعاد الزوالی"، یکی از روزنامه نگاران را که به منظور پوشش رسانه ای جلسات، در پارلمان حاضر شده بود، متهم کرد که از طبقه بالای مجلس بر روی لباس او قهوه ریخته است.

همچنین ریخته شدن قهوه روی تعدادی از صندلی های نیز پارلمان را به تعطیلی نیم ساعته کشاند. 

البته "عبد الفتاح مورو"، نایب رئیس پارلمان تصریح کرده است که معاون رئیس یکی از فراکسیون ها با آوردن فنجان قهوه در بالکن پارلمان باعث این اتفاق شده است.

وی از تمام نمایندگان خواست از آوردن هر نوع نوشیدنی به سالن پارلمان خودداری کنند.

پارلمان تونس پیش از این نیز حوادث جالب دیگری را شاهد بوده است از جمله فاتحه خوانی نمایندگان برای شادی روح "جمیله بوحیرد"، مبارز الجزایری به تصور اینکه وی وفات یافته است.

یک بار نیز یکی از مأموران امنیتی خود را به جای یکی از نمایندگان جا زده و به جای وی سوگند قانونی یاد کرد. این اتفاق نیز جنجال زیادی در پارلمان به پا کرد. 

208

0% ...

آخرین اخبار

حمله ارتش به محل استقرار بالگردها و نیروهای آمریکایی در امارات


سپاه: پهپاد MQ9 آمریکایی بر فراز تنگه هرمز هدف قرار گرفت


پزشکیان: ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد


پاسخ قالیباف به ادعاهای مسئول برنامهٔ تحریم ایران در کابینهٔ ترامپ


پزشکیان برای شرکت در اجلاس سران سازمان شانگهای عازم قرقیزستان شد


سخنگوی سپاه: دشمن در هر دو عرصه اقتصادی و نظامی، تبعات این محاسبه غلط را خواهد پرداخت


سپاه: دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد+فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد