پنتاگون: طرح مبارزه با داعش فراتر از عراق و سوریه است

جمعه 6 اسفند 1395
18:02
پنتاگون: طرح مبارزه با داعش فراتر از عراق و سوریه است رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت که طرح وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) برای شکست دادن داعش از مرزهای عراق و سوریه فراتر می رود.

العالم - آمریکا

ژنرال ژوزف دانفورد در سخنانی تصریح کرد: «این طرح از مرزهای عراق و سوریه فاتر می رود و خطری را که تندروها در سراسر جهان برای شعله ور کردن آتش درگیری ها دارند، شامل می شود». وی افزود: «پیش نویس این طرح تا روز دوشنبه آینده خود را نشان خواهد داد».

دانفورد گفت: «طرح اولیه، چارچوب گسترده تری از آنچه که در آغاز فکر می شد، خواهد بود و چه بسا در آغاز جزئیاتی تاکتیکی نظیر درخواست های مشخص در ارتباط با نیروها را نادیده بگیرد».

وی با اشاره به گروههای تندروی دیگری نظیر القاعده تصریح کرد: «مسئله به سوریه و عراق مربوط نیست بلکه به خطری مربوط می شود که از مرزهای منطقه فراتر می رود».

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: «وقتی گزینه های پیش رئیس جمهور می بریم، این گزینه ها در چارچوب خطر در سراسر جهان است».

وی گفت: «ارزیابی ارتش آمریکا نشان می دهد که داعش 45 هزار جنگجوی خارجی را از بیش از یکصد کشور در سراسر جهان جذب کرده است».

دانفورد گفت: «برای اینکه طرح ما موفق شود، ما پیش از هر چیز نیاز به قطع بافت همبند بین گروههای منطقه ای داریم که اکنون خطری جهانی به شمار می روند».

 

0% ...

آخرین اخبار

«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد


نایب‌رئیس پارلمان عراق: ممنوعیت پروازهای ایران خسارت‌بار است


شکست سناریوی دوگانه‌های کاذب؛ طائب: مردم در تله دشمن گرفتار نمی‌شوند


شهید سید حسن نصرالله؛ جوهره انسانیت و رادمردی