اولین گوشی جهان با فناوری 5G

سه شنبه 10 اسفند 1395
16:54
اولین گوشی جهان با فناوری 5G شرکت بزرگ ارتباطات چین ZTE از اولین گوشی هوشمند جهان با فناوری 5G در بارسلونا اسپانیا در کنگره جهانی موبایل رونمایی کرد.

العالم - گوناگون

این شرکت چینی اعلام کرد: Gigabit Phone اولین گوشی همراه هوشمند با قابلیت سرعت دانلود بیش از یک گیگا بیت در هر ثانیه است که این سرعت 10 برابر سریع‌تر از نسل خدمات 4G مورد استفاده در دنیای امروز است.
سخنگوی شرکت ZTE  می گوید: این دستگاه جدید ابزاری برای اتصال دائم کاربران محسوب شده و یکی از فناوری‌های پیشرفته شرکت محسوب می‌شود.
این شرکت فناوری نسل جدید تولیدات خود را با قابلیت 5G با نام اختصاری نسل پنجم برای استفاده کاربران در دانلود فیلم در چند ثانیه ارائه کرده است.
شرکت چینی سال 1985 تاسیس شده و علاوه برداشتن مشتریان بسیاردر بیش از 160 کشور جهان، یکی از فروشندگان گوشی هوشمند در ایالات متحده است.

0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه شماره ۵ سپاه؛ موج سوم عملیات تنبیه متجاوز


عواقب خطرناک نتیجه همکاری با ارتش تروریستی آمریکا


اطلاعیه شماره ۶ سپاه؛ انهدام سامانه هدایت بالن جاسوسی آمریکا در اربیل


ارتش ایران: ساعاتی پیش، با حملات گسترده پهپادهای انتحاری، تأسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای تروریست آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را هدف قرار دادیم.


ارتش کویت بامداد چهارشنبه اعلام کرد پدافند هوایی هم‌اکنون در حال مقابله با حملات پهپادی است.


ناکامی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران و آشکار شدن شکاف‌های عمیق در میان سران تل‌آویو+ فیلم


واکنش پیش‌بینی‌شدۀ ایران، پایگاه‌های آمریکا را به لرزه درخواهد آورد +فیلم


ترامپ از ایران خواست به تجاوز آمریکا پاسخ ندهد!


تجاوز آمریکا به مناطقی از جنوب ایران /تهران وعده تلافی داد


گزارش العالم از وخامت اوضاع اسیران زن فلسطینی+ فیلم