نام یاسر عرفات اعصاب نتانیاهو را به هم ریخت!

دوشنبه 16 اسفند 1395
00:46
نام یاسر عرفات اعصاب نتانیاهو را به هم ریخت! نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت اجازه نمی دهد نام یاسر عرفات بر خیابانی در یکی از شهرک های محدودۀ اراضی سال 48 باقی بماند.

العالم فلسطین اشغالی
شهرداری شهرک باقه جت واقع در اراضی فلسطینی محدودۀ سال 1948 اخیرا خیابانی را  با نام یاسرعرفات، رئیس فقید تشکیلات خودگران فلسطین، افتتاح کرده است. این اقدام موجب خشم بنیامین نتانیاهو شده و تهدید کرده است که اجازه نخواهد داد این نام بر خیابان مذکور باقی بماند.
شهردار باقه جت در این زمینه گفت: «یاسر عرفات توافق صلح با اسرائیل را امضا کرد و مایۀ تأسف است که نخست وزیر می خواهد وقت خودش را با جدال دربارۀ اسم یک خیابان در شهرکی کوچک تلف کند».
اما نتانیاهو در نشست کابینه گفت: «در اسرائیل نام کسانی را که اسرائیلی ها و یهودیان را کشتند روی خیابان ها نمی گذاریم. امکان ندارد اجازه بدهیم خیابانی با نام یاسر عرفات یا حاج امین حسینی وجود داشته باشد».
یاسر عرفات در 11 نوامبر سال 2004 پس از آن که چند ماه توسط نیروهای صهیونیستی در محل اقامتش تحت محاصره قرار داشت، از دنیا رفت.
202
 

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد