نگاهی به کپسول حامل دو شهروند داوطلب سفر به ماه

سه شنبه 17 اسفند 1395
00:26
نگاهی به کپسول حامل دو شهروند داوطلب سفر به ماه کپسول فضایی Crew Dragon که توریست ها را حمل می کند توسط قابلیت پرواز خودکار کنترل می شود و علاوه بر آن توسط تیمی از اسپیس اکس نیز دائماً در حال بررسی است، بنابراین احتمالاً دو شهروند زمان کافی برای تماشای فضا از چهار پنجره تعبیه شده در کپسول و ثبت سفر تاریخی خود خواهند داشت.

العالم - گوناگون

کمپانی اسپیس اکس تاکنون اطلاعات کمی پیرامون برنامه اخیر خود برای پرتاب دو شهروند به سمت ماه و سفر به دور این قمر منتشر کرده است. شرکت مذکور نه تنها از هویت دو توریست و مقدار هزینه پرداخت شده توسط آنها سخنی به میان نیاورده بلکه در مورد تمرینات آنها برای حضور یک هفته ای در فضا نیز اطلاعاتی فاش نکرده است.
«ریچارد گاریوت» یکی از فضانوردان آمریکایی که به مدت زمان 12 روز در مدار پایین زمین و سوار بر ایستگاه بین المللی فضایی حضور داشت، در این ارتباط گفت: من به شما صادقانه می گویم که گردش به دور زمین با سرعت 27000 کیلومتر بر ساعت تجربه ایست که زندگی را دگرگون می کند اما من به سختی می توانم سفر به 386,000 کیلومتر آن طرف تر را تصور کنم. تماشای زمین به هنگام دور شدن از آن و تبدیل آن به یک نقطه آبی رنگ تجربه ای فراتر از آن چیزی است که من پیشتر داشته ام.
کپسول فضایی Crew Dragon که توریست ها را حمل می کند توسط قابلیت پرواز خودکار کنترل می شود و علاوه بر آن توسط تیمی از اسپیس اکس نیز دائماً در حال بررسی است، بنابراین احتمالاً دو شهروند زمان کافی برای تماشای فضای از چهار پنجره تعبیه شده در کپسول و ثبت سفر تاریخی خود خواهند داشت.
اما آیا ممکن است اتفاقی برنامه ریزی نشده برای مأموریت مورد اشاره رخ دهد؟ «وین هیل» یکی از مدیران سابق ناسا در این باره گفت: مأموریت یاد شده حتی با پیشرفت های امروزی نیز کماکان فوق العاده دشوار و بسیار خطرناک است.
در مورد ایمنی این سفر نیز صحبت های زیادی به گوش رسیده است. «جیسون دیوید» یکی از اعضای «انجمن سیاره ای» در این باره اذعان داشت:
زمانی که موشک به سمت ماه پرتاب شد، دیگر نمی توانید به یک دوری در اطراف بزنید و به خانه بازگردید، بنابراین می بایست برای یک هفته به خود متکی باشید و اگر مشکلی پیش بیاید هیچ کس نمی تواند برای کمک به شما بیاید. 

کپسول Crew Dragon اسپیس اکس

 

صندلی های کپسول از پارچه و فیبر کربن ساخته شده اند

 

سیستم پشتیبان حیات که دمای کپسول را از 18 تا 27 درجه سانتیگراد تنظیم می کند

 

نمایشگرهای کپسول Crew Dragon

 

کپسول از یک سیستم خروجی بهره می برد که در مواقع اورژانسی می تواند سرنشینان را حمل کند

 

کپسول به صورت کاملاً خودکار هدایت می شود اما می تواند از طریق کنترل های داخلی تعبیه شده نیز پرواز کند

 منبع: digiato

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه