تعیین وضعیت 200 نفر در الوعر حمص

سه شنبه 1 فروردين 1396
00:49
تعیین وضعیت 200 نفر در الوعر حمص در راستای اجرای توافقنامه صلح در منطقه الوعر در حمص، وضعیت بیش از 200 نفر در این منطقه تعیین شد.

العالم - با خبرنگاران

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، طلال برازی استاندار حمص در گفتگو با خبرنگاران تاکید کرد که روند تعیین وضعیت برطبق فرمان عفو ریاستی سال 2016 ادامه دارد.

معیوف دیاب عضو مجلس الشعب سوریه به اهمیت این اقدامات و تعیین وضعیت افراد در منطقه الوعر تحت نظارت دولت اشاره کرد و گفت: اهالی در حال بازگشت به خانه هایشان هستند. کارکنان نیز با ادامه دادن به کار خود، چهره سرشار از محبت و صلحِ سوریه را به تصویر می کشند.

وی از اهالی الوعر خواست تا خانه هایشان را ترک نکنند و از مدت زمان  تعیین وضعیت استفاده کنند و به وضعیت فرزندان خود بویژه جوانان رسیدگی کنند؛ زیرا سوریه به همکاری همگان برای بازسازی و تامین امنیت آن نیاز دارد.

محله الوعر در حمص آخرین محله ای است که گروههای مسلح در آن مستقر هستند و شهروندان را تحت محاصره قرار دارند؛ پیش از این نیز در ماه مارس 2014 گروه های مسلح از بخش قدیمی حمص اخراج شدند.

210

0% ...

آخرین اخبار

تهران در سوگ وداع..تشییع باشکوه شهدای حملات اخیر در سالروز شهادت امام علی (ع) + فیلم


آغاز مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهدا به سمت دانشگاه تهران + فیلم


ایران: صادرات نفت به دشمن و شرکایش را متوقف می‌کنیم


هشدار اقدام تلافي جويانه ايران عليه بانك هاي متعلق به امريكا و اسراييل در منطقه


هدف قرار گرفتن دومین کشتی باری در نزدیکی سواحل امارات


عراقچی به همتای هندی: ناامنی کشتیرانی در خلیج فارس نتیجه اقدامات آمریکا است


پزشکیان: ایران به دنبال جنگ نیست، اما قاطعانه از خود دفاع می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا پای جان از عزت و شرف ایران اسلامی دفاع می‌کنیم


کره شمالی رهبری حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


سناتور آمریکایی: جنگ با ایران یک فاجعه حماسی برای آمریکاست