هزینه‌های سنگین همسر ترامپ و پسرش برای دولت آمریکا

سه شنبه 1 فروردين 1396
10:31
هزینه‌های سنگین همسر ترامپ و پسرش برای دولت آمریکا گزارش های رسانه های جهانی حاکی ازآن است که ملانیا ترامپ همسر رئیس جمهوری آمریکا وپسرش بارون ترامپ، بیش از 45 میلیون دلار آمریکا هزینه به دولت این کشور متحمل می کنند.

العالم - آمریکا

روزنامه ایندیپندنت تأکید کرد، گزارش ها حاکی از آن است که هزینه های بانوی اول آمریکا درنیویورک درمقایسه با هزینه های وی درصورت اقامت درکاخ سفید در واشنگتن بسیار سنگین است.

طبق گزارش های خبری، ملانیا ترامپ به علت تحصیل پسرش در یکی از مدارس نیویورک وبرای اینکه نتوانسته است اواسط سال تحصیلی انتقالی بگیرد، در برج ترامپ در شهر نیویورک اقامت دارد.
به نوشته ایندیپندنت، مسئولان پلیس نیویورک اعلام کرده اند که هزینه زندگی ملانیا و پسر ده ساله اش درخارج از کاخ سفید، در یک روز بین 127 هزار تا 145 هزار دلار آمریکا برآورد شده و به طور میانگین، روزانه 136هزار دلار اعلام شده است.
بنا به اعلام پلیس نیویورک، درصورتیکه بانوی اول آمریکا به این وضعیت ادامه دهد، این بدان معناست که هزینه زندگی وی، در هر ماه به سه میلیون و 810 هزار دلار و در سال به حدود 45 میلیون و 720 هزار دلار خواهد رسید.
215

0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره موج ۳۹ عملیات وعده صادق 4


بی‌توجهی به تخریب میراث‌فرهنگی ایران، بی‌عدالتی علیه بشریت است


اجرای موج سی و نهم عملیات وعده صادق 4 با رمز مبارک یا امیر المومنین ع


وزیر آلمانی از ترس حمله موشکی ایران در اسرائیل به پناهگاه گریخت


پیام تبریک حماس به رهبر انقلاب اسلامی ایران


تهران در سوگ وداع..تشییع باشکوه شهدای حملات اخیر در سالروز شهادت امام علی (ع) + فیلم


آغاز مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهدا به سمت دانشگاه تهران + فیلم


ایران: صادرات نفت به دشمن و شرکایش را متوقف می‌کنیم


هشدار اقدام تلافي جويانه ايران عليه بانك هاي متعلق به امريكا و اسراييل در منطقه


هدف قرار گرفتن دومین کشتی باری در نزدیکی سواحل امارات