ناو هواپیمابر آمریکایی برای اولین بار در دوره ترامپ وارد خلیج‌فارس شد

سه شنبه 1 فروردين 1396
19:37
ناو هواپیمابر آمریکایی برای اولین بار در دوره ترامپ وارد خلیج‌فارس شد یک ناو هواپیمابر آمریکایی برای اولین بار در دوره ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» وارد آب‌های خلیج فارس شد.

العالم - ایران - آمریکا

 

برای اولین بار در دوره ریاست جمهوری «دونالد ترامپ»، یک ناو هواپیمابر آمریکایی وارد آب‌های بین‌المللی خلیج فارس شد.

خبرنگار «رویترز» از روی عرشه ناو هواپیمابر «جورج اچ دبلیو بوش» گزارش داد که این ناو امروز (سه‌شنبه) از تنگه استراتژیک هرمز عبور و به سمت خلیج فارس پیشروی کرد.

بنا به گفته خبرنگار رویترز، 20 قایق تندروی ایرانی به فاصله نزدیک این ناو آمدند و حین عبور در تنگه هرمز حضور پیدا کردند. خدمه ناو نیز حالت اضطراری به خود گرفته و سعی کردند با قایق‌ها ارتباط برقرار کنند.

بالگردهای نظامی آمریکا نیز به چرخ‌زنی بالای منطقه پرداختند. این کشتی جنگی آمریکایی به همراه یک ناوچه دانمارکی و یک ناوشکن فرانسوی وارد خلیج فارس شد.

منبع : فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد