محاصره کامل مسجد تاریخی موصل

پنج‌شنبه 3 فروردين 1396
02:05
محاصره کامل مسجد تاریخی موصل نیروهای عراقی مسجد تاریخی شهر موصل را کاملا محاصره کردند.

العالمعراق
"حسام الدین العبار" عضو شورای استانداری نینوا گفت، نیروهای عراقی روز چهارشنبه مسجد جامع "النوری" و مناره "الحدباء" را محاصره کردند.
العبار تأکید کرد که گروه تروریستی داعش به شدت در تلاش است تا این مسجد را همچنان در کنترل خود داشته باشد، زیرا آن را مقر اعلام "خلافت" ادعایی خود می داند.
این مسؤول عراقی خاطرنشان کرد: ابوبکر بغدادی سرکرده داعش خلافت ادعایی این گروه تروریستی را نخستین بار از این مسجد اعلام کرد.
وی به شبکه السومریه گفت: نیروهای عراقی متشکل است پلیس فدرال و واکنش سریع مسجد جامع النوری و مناره الحدباء در ساحل راست موصل را کاملا تحت محاصره دارند و چیزی به اعلام آزادسازی این مسجد نمانده است.
العبار خاطرنشان کرد: بخش قدیمی شهر موصل کوچه های باریکی دارد، و نیروهای عراقی در تلاشند تا جان شهروندان و اهالی باقیمانده در این منطقه را حفظ کنند، زیرا گروه تروریستی داعش از این شهروندان به عنوان سپر انسانی استفاده میکند.
وی افزود: این گروه تروریستی با تخلیه بعضی از خانه ها در این منقطه، آنها را به مقرهای خود تبدیل کرده است تا نیروهای عراقی نتوانند به سادگی آنان را هدف قرار دهند.

مسجد جامع النوری از مساجد تاریخی عراق است و در ساحل راست (غرب) موصل قرار دارد. این مسجد 9 قرن قدمت دارد.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ


بازتاب جهانی غنیمت‌گرفتن زیرسطحی پیشرفته آمریکا توسط ایران در تنگه هرمز


ایران: نقض محرمانگی آژانس، زمینه‌ساز خرابکاری شد


وقوع انفجار در منطقه جیزان عربستان/ اعلام وضعیت اضطراری در ابها


دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی


لبنان زمین بازی نتانیاهو برای تغییر معادلات منطقه و کشاندن آمریکا به جنگ با ایران


شهادت نوزاد ۲ ماهه لبنانی؛ شبکه های اجتماعی اسرائیل را رسوا کردند