جلاد داعش‌: روزانه 50 زن را شلاق می زدم + فیلم

چهارشنبه 9 فروردين 1396
12:14
جلاد زنان در گروه تروریستی داعش، ماجرای تبدیل شدن از اسیری در دست داعش به جلادِ زنان در موصل را فاش کرد.

العالمعراق

"میاسه حودور" که دو سال را در موصل، در بازداشت بود، فاش کرد که عناصر داعش او را مجبور کردند زنان بازداشت شده را به بهانه های مختلف اعم از بی حجابی یا پوشیدن لباس های کوتاه، شلاق بزند.

به نوشتۀ وبگاه اسکای نیوز، این جلاد داعشی، روزانه 50 زن را شلاق می زد تا از شکنجه شدن به دست عناصر داعش در امان بماند.

به گفتۀ میاسه، گروه داعش زنان را سنگسار می کرد و دستِ سارقان را می بریدند و زنان بی حجاب از نظر خودش را شلاق می زد.

وی افزود: همۀ زنانی که حجاب تعیین شده از سوی داعش را رعایت نمی کردند، شلاق می خوردند. بر اساس قانون داعشی، زنان موظف هستند تمام بدن خود را از سر تا بپوشانند و دستکش بپوشند.

میاسه خاطر نشان کرد: وقتی اولین بار به من گفتند که باید زنان را شلاق بزنم، گفتم که نمی توانم این کار را انجام دهم، اما آن ها به من گفتند: تو می توانی و "باید" این کار را انجام دهی.

میاسه، هنگام شلاق زدنِ یکی از زنان، نتوانست به شلاق زدن ادامه دهد و شلاق را زمین گذاشت. عناصر داعش او را به اتاقی دیگر بردند و تهدید کردند که اگر شلاق زدن آن زن را کامل نکند، او را شلاق خواهند زد.

205-6

 

0% ...

آخرین اخبار

تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است