به بهانۀ مبارزه با تروریسم ... ترزا می در راه عربستان

دوشنبه 14 فروردين 1396
11:36
به بهانۀ مبارزه با تروریسم ... ترزا می در راه عربستان همزمان با آغاز برگزیت، نخست وزیر انگلستان برای تقویت پیمان های تجاری و امنیتی لندن راهی منطقه است تا با مقامات اردن و عربستان دیدار و رایزنی داشته باشد.

العالم - اروپا

ترزا می نخست وزیر انگلستان از امروز دوشنبه عازم سفری ۳ روزه به خاورمیانه خواهد بود تا همزامان با آغاز روند رسمی برگزیت (خروج از اتحادیه اروپا) پیمان های تجاری و همچنین امنیتی لندن را با متحدان منطقه ای مستحکم کند.

اولین مقصد سفر وی، اردن خواهد بود که هدف از آن پیشنهاد کمک نظامی به این کشور در راستای مبارزه با داعش عنوان می شود. وی سپس عازم عربستان سعودی خواهد بود که بزرگترین شریک تجاری لندن در خاورمیانه محسوب می شود.

به گفته مِی، حمایت از اردن و عربستان سعودی در راستای تامین امنیت و رفاه انگلستان انجام می شود.

وی همچنین مدعی شد، اطلاعات امنیتی که لندن در سال های گذشته از دولت ریاض دریافت کرده است، به حفظ جان صدها انگلیسی کمک کرده است. او همچنین مدعی شد که عربستان یکی از همپیمانان مهم انگلیس در بحث مبارزه با تررویسم است.

گفتنی است انگلستان از ائتلاف عربستان سعودی در جنگ علیه ملت مظلوم یمن حمایت کرده و تجارت تسلیحاتی کلانی با ریاض دارد.

این در حالی است که گروه های حقوق بشر و همچنین برخی از اعضای پارلمان انگلیس فشار زیادی به دولت لندن اعمال می کنند تا شاید در سیاست خود نسبت به عربستان سعودی، تجدید نظر کند.

در همین راستا، سفر مِی به عربستان می تواند به افزایش انتقاد از وی در حمایت از کشورهای ناقض حقوق بشر منجر شود.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد