چرا ترامپ کاخ بشار اسد را موشک‌باران نکرد؟

شنبه 19 فروردين 1396
20:02
چرا ترامپ کاخ بشار اسد را موشک‌باران نکرد؟ یک مقام آمریکایی فاش کرد که دونالد ترامپ در جلسه بررسی حمله موشکی به سوریه، احتمال موشک‌بارانِ کاخ بشار اسد را نیز مطرح کرده بود.

العالم - سوريه

به گفته این مقام آمریکایی، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا در جلسه بررسی حمله موشکی به سوریه، گزینه بمباران کاخ بشار اسد با عنوان "قطع سر" را نیز مطرح و درباره آن با مقامات آمریکایی گفت وگو کرده بود.

به نوشته "روسیه الیوم" هربرت ماکماستر، مشاور امنیت ملی رییس جمهور آمریکا، گفت: ترامپ پیش از حمله به سوریه، در نشستی با اعضای شورای امنیت ملی آمریکا و چند تن از ژنرال های وزارت دفاع، درباره 3 گزینه بحث و گفت وگو کرد که گزینه حمله مستقیم به کاخ بشار اسد با عنوان "قطع سر"، با هدف وادار کردن وی به تسلیم و قبول انتقال قدرت، از جمله این گزینه ها بود اما در نهایت گزینه حمله موشکی را پذیرفت و گفت:" اجازه دهید با این گزینه آغاز کنیم".

یک مقام آمریکایی دیگر با اشاره به حمله موشکی آمریکا به پایگاه هوایی الشعیرات سوریه،  تصریح کرد که دولت آمریکا طرح های فوق العاده ای ترسیم کرده است تا در صورت واکنش بشار اسد به حمله موشکی، آن را اجرا کند.

یکی از مسئولان بلندپایه دولت آمریکا گفت: شماری از مقامات آمریکا بعد از ظهر سه شنبه گذشته با ترامپ دیدار کردند و گزینه های متعددی چون انوع تحریم، فشارهای سیاسی و طرح حملات نظامی از پیش طراحی شده به وی ارائه کردند.

به گفته یکی از مقامات آمریکایی، گزینه حمله به کاخ بشار اسد با عنوان"قطع سر" از جمله گزینه های نظامی بسیار جدی بود اما ترامپ سوالات متعددی در این خصوص داشت و گفت: می خواهد در این خصوص فکر کند. اما در نهایت ترامپ فرمان حمله موشکی به سوریه را امضا کرد.

213

0% ...

آخرین اخبار

دیدار رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر نروژ در حاشیه‌ نشست سازمان ملل


افزایش قیمت نفت برنت، پس از سخنرانی مقتدرانه پزشکیان در سازمان ملل


سال تحصیلی جدید در ایران و نیمکت‌هایی که جای خالی شهدا را به یاد می آورد


پیام اقتدار تهران در نیویورک؛ بازتاب جهانی سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل


از بی‌اعتنایی ترامپ به نخست‌وزیر لبنان تا موضع ایرلند در برابر رژیم صهیونیستی و...


مخبر: رئیس‌جمهور در سازمان ملل پیام ایستادگی و انتقام از متجاوزان را فرستاد


قالیباف از سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی تمجید کرد


نخستین دیدار پزشکیان در نیویورک؛ دیدار روسای جمهوری ایران و سوئیس


هشدار عراقچی به دبیرکل ناتو؛ حمایت از جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل پیامد دارد


بقائی: ایران شروط خود برای احیای دیپلماسی را بطور غیر مستقیم به آمریکا اعلام کرد