هیات حقیقت یاب شیمیایی به سوریه اعزام شد

جمعه 25 فروردين 1396
08:32
هیات حقیقت یاب شیمیایی به سوریه اعزام شد رسانه‌های انگلیسی‌زبان، روز پنجشنبه از اعزام هیاتی شامل دانشمندان سازمان منع سلاح‌های شیمیایی به سوریه برای بررسی انفجار خان شیخون خبر دادند.

العالم ـ سوریه
به گزارش دویچه‌وله، اعضای این هیات قرار است ضمن بررسی مدارک موجود، با بازماندگان انفجار شیمیایی در خان شیخون نیز گفت‌وگو کنند.

انتظار می‌رود گزارش هیات حقیقت‌یاب تا سه هفته آینده منتشر شود.

مقام‌های رسمی سازمان منع سلاح‌های شیمیایی (OPCW) از ارائه اطلاعات بیشتر درباره هیات یادشده خودداری کردند.

روز پنجشنبه نشست ویژه هیات اجرایی سازمان منع سلاح‌های شیمیایی نیز با شرکت 41 عضو در شهر لاهه برگزار شد.

در این نشست،'سرجفری آدامز' فرستاده انگلیس، مدعی شد دانشمندان انگلیسی، نمونه‌ هایی از شمال غربی استان ادلب را آزمایش کرده و در آنها آثاری از ماده شیمیایی 'سارین' یا چیزی شبیه به‌ آن یافته‌اند.

'ترزا می' نخست وزیرانگلیس نیز روز پنجشنبه در یک سخنرانی تلویزیونی با اشاره به حادثه خان شیخون، بدون ارائه مدرکی، مدعی شد که دولت وی معتقداست این رخداد 'به احتمال فراوان' حمله‌ای از سوی دولت سوریه بوده است.

به گزارش ایرنا، آمریکا بامداد جمعه گذشته با شلیک 59 موشک کروز به پایگاه هوایی شعیرات در استان حمص حمله کرد. این حمله موشکی بدون مجوز شورای امنیت سازمان ملل و از ناوهای آمریکایی مستقر در دریای مدیترانه و به بهانه حمله شیمیایی به خان شیخون در استان ادلب انجام شد.

انفجارشیمیایی در خان شیخون پس ازحمله هوایی سوریه به تروریست‌های گروه تحریرالشام رخ داد و برخی رسانه‌ها ازاحتمال انفجار زرادخانه شیمیایی تروریست‌ها در جریان این حملات نوشته‌اند.
 

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود