اولین گروه اهالی الفوعه و کفریا به حلب رسیدند

يکشنبه 27 فروردين 1396
03:03
اولین گروه اهالی الفوعه و کفریا به حلب رسیدند اولین گروه از اهالی الفوعه و کفریا شنبه شب با اتوبوس وارد منطقه الراموسه در جنوب حلب شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این افراد بعد از حادثه انفجار انتحاری درکاروان اتوبوس ها در منطقه الراشدین، به حلب رسیدند.

خبرگزاری رسمی سوریه گزارش کرد که نخستین اتوبوس های حامل اهالی الفوعه و کفریا بعد از توقف نزدیک به سی ساعته در منطقه الراشدین به حلب رسیدند.

همزمان با ورود این افراد 2300 تن از  افراد مسلح و خانواده های آنان منطقه الزبدانی و مضایا در ریف دمشق را به سمت ادلب ترک کردند.

درهمین حال تعدادی آمبولانس هلال احمر سوریه حامل 50 نفر از مجروحان انفجار تروریستی عصر شنبه در الراشدین هم به بیمارستانهای حلب رسیدند.

در حمله تروریستی که مسئولیت آن را بعدا گروه احرارالشام برعهده گرفت، دست کم 118 نفر کشته و 224 نفر مجروح شدند.

در این عملیات انتحاری اهالی شیعه الفوعه و کفریا مورد هدف قرار گرفتند که با  اتوبوس های خارج شده از این دو شهرک به سمت حلب درحرکت بودند و درمسیر در منطقه الراشدین توقف داشتند.

 

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک‌تایمز دروغ ترامپ درباره مدرسه میناب را رد کرد


سخنگوی دولت: هیچ مشکلی در تامین سوخت و کالاهای اساسی وجود ندارد


برنامه های روز جهانی قدس اعلام شد


قالیباف: ضربات مهلک ما به تجاوزکاران ادامه خواهد داشت


پالایشگاه نفت و گاز و مخازن سوخت حیفا آماج حملات پهپادهای نیروی هوایی ارتش


آبفای تهران: کیفیت آب در وضعیت مطلوب است


میادین گازی سرزمین های اشغالی تعطیل شدند


مقر ارتش آمریکا در اقلیم کردستان هدف قرار گرفت


عراقچی: مذاکره با آمریکا دیگر در دستور کار نیست


پیام تبریک رهبر انصارالله یمن بمناسبت انتخاب سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران دام ظله