نیویورک پست: عربستان به منافع آمریکا لطمه زد

سه شنبه 29 فروردين 1396
04:19
نیویورک پست: عربستان به منافع آمریکا لطمه زد روزنامه آمریکایی نیویورک پست نوشت که عربستان سعودی با رفتارها و عملکرد خود ضربات سنگینی به منافع آمریکا زده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این روزنامه در جدید ترین شماره خود افزود: تهدید های ریاض علیه شهروندان و تمدن آمریکایی موضوعی واقعی است.

این روزنامه با اشاره به اینکه سعودی دشمنی در خاک آمریکاست افزود: عربستان سعودی درخلال گسترش تفکر وهابی گری افکار مسلمانان آمریکا را مسموم کرد.

نیویورک پست افزود: عربستان سعودی و اتباع آن در کشورهای خلیج فارس مسلمانان را به سمت فعالیت های خشونت آمیز سوق می دهند.

این روزنامه آمریکایی با اشاره به نقش عربستان سعودی در حملات تروریستی یازدهم سپتامبر سال  2001 ، مسئولان آمریکایی را به جلوگیری از افشای نقش ریاض در آن حوادث متهم کرد و افزود: ریشه و ساختار گروههای تروریستی که امنیت خاورمیانه را برهم زده اند، به وهابیت بازمی گردد.

0% ...

آخرین اخبار

احتمال حمله موشکی یمن؛ هشدار خطر در ینبع عربستان صادر شد


سخنگوی ارتش: طرح‌های عملیاتی ما ناوهای آمریکایی را دورتر خواهد راند/ کنترل غرب تنگه هرمز با سپاه و شرق آن با ارتش است


وحدت میدان و سیاست در برابر تجاوز؛ آمادگی نظامی ایران فراتر از گذشته است+فیلم


سفیر ایران در مسکو: با زبان اولتیماتوم نتیجه‌ای عاید آمریکا نخواهد شد


دیدارهای پزشکیان در هفدهمین اجلاس سران کنوانسیون تنوع زیستی در ایروان


رهبر انقلاب: تقویت جامعه پرستاری باید در اولویت مسئولان سلامت باشد


ترک سالن اجلاس سیکا توسط هیئت ایران هنگام سخنرانی رئیس رژیم صهیونیستی


فاجعه انسانی در غزه؛ شهادت ۴۶۶ نفر از سوءتغذیه


عراقچی: حضور آمریکا در منطقه پیرامونی، برای ما نگران‌کننده است


تأکید کمیته‌های مقاومت فلسطین بر ادامه راه شهید یحیی سنوار