دفاع عمار حکیم از الحشد الشعبی

پنج‌شنبه 31 فروردين 1396
14:49
دفاع عمار حکیم از الحشد الشعبی رئیس ائتلاف ملی شیعیان عراق در دیدار با شیخ الأزهر بر اهمیت توانایی «گروه‌های میانه‌رو» برای مبارزه با افراط‌گرایی تاکید کرد.

العالم-عراق

به گزارش  سایت سومریه نیوز، عمار حکیم، رئیس ائتلاف ملی شیعیان عراق در دیدار با احمد الطیب، شیخ الازهر در خصوص راه‌های مبارزه با افراط‌گرایی و تفکرات انحرافی، لزوم اصلاح گفتمان دینی، توانمند ساختن گروه‌های میانه‌رو و همچنین تقویت همکاری میان آنها برای مبارزه با افراط‌گرایی گفتگو کرد.

حکیم در این دیدار بر لزوم همکاری عمیق میان حوزه‌های علمیه نجف اشرف و الازهر تاکید کرد و گفت: ما به لطف فداکاری‌های مردم عراق در آستانه پیروزی نهایی هستیم.

وی افزود: حشد شعبی نیرویی ملی است که طبق قانون عمل می‌کند و تمامی اقشار عراقی در آن شرکت دارند و با یک دست می‌جنگند و با دست دیگر خدمات بشر دوستانه را به آوارگان و مردم مناطق آزاد شده ارائه می‌دهد.

حکیم گفت: پنج اولویت کنونی ما شامل یکپارچگی، هویت عربی، حاکمیت، تقویت دموکراسی و ایجاد کشور شهروندی می‌شود که نسخه مهمی به شمار می‌رود.

وی خواستار نشست پنج‌ جانبه بین عراق، مصر، ایران، ترکیه و عربستان برای حل مشکلات منطقه شد./ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا