دولت سوریه صدها عنصر مسلح را آزاد کرد

شنبه 2 ارديبهشت 1396
00:40
دولت سوریه صدها عنصر مسلح را آزاد کرد شبکه تلویزیونی الجزیره امروز پنجشنبه گزارش داد که اتوبوس های حامل ده ها نفر از عناصر آزاد شده از سوی نظام سوریه وارد مناطق تحت کنترل گروه های مسلح مخالف در شهر ادلب در شمال سوریه شده اند.

العالم - سوریه

آزادی این زندانیان در راستای توافق دولت سوریه با گروه های مسلح بر سر حل و فصل وضعیت چهار شهر در سوریه صورت گرفته است.

براساس این توافق، درمقابل خروج شماری از اهالی شهرهای کفریا و فوعه که در محاصره گروه های مسلح اند، شماری از عناصر مسلح مستقر در شهرهای مضایا و الزبدانی با خانواده های خود از این دو شهر که در محاصره ارتش سوریه هستند، خارج می شوند.

به نوشته الجزیره، این توافق شامل آزادی شماری از عناصر زندانی گروه های مسلح از سوی دولت سوریه می شود.

گروه تروریستی جیش الفتح وابسته اعلام کرد که اولین مرحله از این توافق پایان یافته است. شبکه الجزیره افزود: اولین گروه از عناصر آزاد شده از زندان های نظام سوریه، 120 نفر هستند که تاکنون 50 نفر از آنها وارد مناطق تحت کنترل گروه های (مسلح) مخالف در شهر ادلب شده اند.

برخی منابع به الجزیره گفتند: تعداد گروه اول زندانیان آزاد شده باید امروز به 500 نفر برسد و در 10 روز آینده به 750 زندانی بالغ شود.

در همین حال، جیش الفتح اعلام کرد که مرحله اول توافق با ورود 15 اتوبوس حامل 500 عنصر مسلح و خانواده های آنها از مناطق الزبدانی، سرغایا و الجبل الشرقی در ریف دمشق پایان یافت و در مقابل 46 اتوبوس حامل ساکنان کفریا و فوعه در ریف ادلب عازم مناطق تحت کنترل نظام سوریه در منطقه حلب شدند.

6

0% ...

آخرین اخبار

«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد


نایب‌رئیس پارلمان عراق: ممنوعیت پروازهای ایران خسارت‌بار است


شکست سناریوی دوگانه‌های کاذب؛ طائب: مردم در تله دشمن گرفتار نمی‌شوند


شهید سید حسن نصرالله؛ جوهره انسانیت و رادمردی