طعنه استاد دانشگاه هاروارد به ترامپ

سه شنبه 5 ارديبهشت 1396
10:26
طعنه استاد دانشگاه هاروارد به ترامپ «استفان والت» استاد روابط بین الملل مدرسه کندی دانشگاه هاروارد روز سه شنبه در توییتی و با زبانی طعنه آمیز از نحوه صحبت کردن رئیس جمهور آمریکا انتقاد کرد.

العالم ـ آمریکا

والت در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی توییتر نوشت: اگر از ترامپ خواسته شود که از واژه «عالی» در (صحبت کردن خود) استفاده نکند، حتی نمی تواند یک جمله را به اتمام برساند.
استاد روابط بین الملل دانشگاه هاروارد پیشتر تاکید کرده بود: نباید فراموش کنیم که مشکلات دولت ترامپ، کاملا نتیجه عملکرد خودشان است و حاصل اقدامات دمکرات ها، رسانه ها یا دشمنان خارجی نیست.
در همین خصوص، گروهی از روانپزشکان در همایشی در دانشگاه «ییل» آمریکا، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری این کشور را مبتلا به یک «بیماری خطرناک روانی» دانستند و اعلام کردند که او «بدگمان، متوهم و خود بزرگ پندار» است.
دکتر «جان گارتنر» روانپزشک و استاد دانشکده پزشکی دانشگاه «جان هاپکینز» در این کنفرانس گفت: این مسئولیت اخلاقی بر عهده ماست که به مردم درباره بیماری روانی خطرناک دونالد ترامپ هشدار دهیم.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار دکتر پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان در نیویورک


گزارش‌ها از پیشروی انصارالله در شمال باب‌المندب


سرلشکر صفوی: پیوند هرمز و باب‌المندب می‌تواند معادلات جنگ را دگرگون کند


رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست وزیر هلند دیدار کرد


سرلشکر وحیدی: سخن رئیس‌جمهور در سازمان ملل، بازتاب ندای ملت ایران بود


آتش تنگه هرمز به جان اروپا هم افتاد ؛ ثبت رکورد بی سابقه افزایش قیمت گازوئیل از سال ۲۰۰۵


دیدار پزشکیان با رسانه‌های آمریکایی علیرغم عدم صدور ویزا برای خبرنگاران ایرانی


پزشکیان: در جنگ اخیر از برخی کشورهای اروپایی بی‌طرفی ندیدیم


صدای حق‌طلبی ملت در نیویورک؛ استقبال سازمان بسیج از مواضع رئیس‌جمهور در سازمان ملل


علم، سنگر اصلی پیشرفت ایران؛ تأکید رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بر تلاش دانش‌آموزان