تاسیس شعبه دانشگاه دمشق در چچن

سه شنبه 5 ارديبهشت 1396
10:48
تاسیس شعبه دانشگاه دمشق در چچن رییس جمهور چچن از توافق با دولت سوریه برای گشایش شعبه دانشگاه دمشق در این کشور خبر داد.

العالم – اروپا

"رمضان قدیروف" اعلام کرد که چچن با دولت سوریه برای گشایش شعبه دانشگاه دمشق در گروزنی پایتخت چچن توافق کرده است.

خبرگزاری اسپوتنیک روسیه با انتشار این خبر اعلام کرد که قدیروف درپی سفر "صلاح حاجی مژیف" مفتی چچن به سوریه و دیدار با مقامات این کشور که با دعوت رسمی دولت سوریه صورت گرفته است، از توافق دو طرف برای گشایش شعبه دانشگاه دمشق در چچن خبر داده است.

 

براساس این گزارش مفتی چچن در سفر اخیر به سوریه با بشار اسد رییس جمهور سوریه دیدار و دوطرف درباره تاسیس شعبه دانشگاه دمشق در چچن توافق کردند.

در این دیدار، بشار اسد از دولت چچن به خاطر کمک به سوریه برای بازسازی و مرمت مسجد جامع خالد بن ولید در حمص  و ساخت سرپناه برای ایتام حلب و دمشق قدردانی کرد.

صلاح حاجی مژیف مفتی چچن که از جمهوری های پیشرو فدراسیون روسیه در مبارزه با افراطی گری و تروریسم تکفیری است، با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه در دمشق دیدار و مذاکره کرد.
در دیدار مفتی چچن و بشار اسد، مسائل مختلف از جمله فعالیت گروه‌های تروریستی در سوریه و همچنین شرایط سخت مردم این کشور بررسی شد.
213

0% ...

آخرین اخبار

افشاگری تلگراف درباره مخفیگاه سری ماکرون برای فرار


گزارش العالم از تظاهرات گسترده در موصل در حمایت از نیروهای الحشد الشعبی


پروژه صهیونیستی در محاصره مقاومت؛ وعده بالفور در مسیر فروپاشی


حماس: تشدید سرمای زمستان در غزه، فاجعه انسانی ناشی از محاصره را عمیق‌تر کرده است


صف‌آرایی هرقدرتی مقابل ایران محکوم به شکست است


واکنش ایران به تعیین جایزه توسط آمریکا برای درز اطلاعات هسته‌ای


تظاهرات صدها حامی فلسطین در برلین علیه ارسال سلاح به "اسرائیل"


عضو شورای عالی سیاسی یمن: دولت سعودی منتظر تاوان جنایاتش باشد


اعدام 3 تروریست آمریکایی ـ صهیونی کودتای دی ماه 1404 در کرج


رقیب نتانیاهو مأمور تشکیل کابینه شد