واکنش خشمگینانۀ مسکو به تصمیم مونته نگرو برای پیوستن به ناتو

شنبه 9 ارديبهشت 1396
06:35
واکنش خشمگینانۀ مسکو به تصمیم مونته نگرو برای پیوستن به ناتو روسیه روز جمعه تصمیم پارلمان مونته نگرو به تایید توافق عضویت آن کشور در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را محکوم و مقامات مونته نگرو را به نادیده گرفتن مخالفت بخشی از مردم آن کشور با این عضویت متهم کرد.

العالم - اروپا

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرد: این بسیار مایه تاسف است که مقامات کنونی مونته نگرو و حامیان غربی آنها به ندای منطق گوش نداده اند؛ خواست و اراده تقریبا نیمی از مردم این کشور یعنی مخالفت با عضویت در ناتو، کاملا نادیده گرفته شده است، این، نوعی وقاحت است.
این بیانیه افزود مسکو عواقب راهبردی این تصمیم را بررسی می کند و برای دفاع از منافع خود، تدابیری خواهد اندیشید.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مسکو، پارلمان مونته نگرو روز جمعه توافق پیوستن این کشور به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را تایید کرد.
هنوز دو کشور عضو ناتو این توافق را تایید نکرده اند.
عضویت مونته نگرو در ناتو ماه آینده در نشست این سازمان، رسمی خواهد شد.
عضویت این کشور در ناتو، حضور نیروهای این سازمان را در منطقه بالکان تقویت خواهد کرد. یونان، کرواسی و آلبانی هم عضو ناتو هستند.
 

0% ...

آخرین اخبار

رئیس سازمان پدافند غیرعامل: جنگ امروز مردم‌محور است


تقابل فناورانه واشنگتن و پکن؛ آمریکا تراشه‌ها را محدود می‌کند، چین مدل‌ها را


نبرد کریدورها در اوراسیا؛ ترکیه و قزاقستان برای سهم بیشتر از تجارت شرق و غرب خیز برداشتند


ناآرامی‌های فرانسه: سنا در همراهی با دولت لایحه‌ای برای مقابله با تخریب و غارت تصویب کرد


کمالوندی: پروتکل ساخت راکتورهای کوچک با روسیه در حال نهایی‌شدن است


با کار و ابتکار مضاعف بر اقتدار ایران عزیز بیفزایید


نتایج شمارش نزدیک به ۸۰ درصد آرا؛ احزاب حامی نتانیاهو ۵۴ و آیزنکوت ۴۹ کرسی


نقشه شوم تغییر مرزهای منطقه؛ آیا "سایکس‌پیکوی" تازه‌ای در حال شکل‌گیری است؟


اعطای عطیه فرمانده معظم کل قوا به دانش‌آموختگان دانشگاه افسری پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء


هشدار آیت‌ الله نوری‌ همدانی به حکام منطقه دربارهٔ تعرض به علما