منع استفاده از تلفن همراه برای زنان یک روستای هند!

چهارشنبه 13 ارديبهشت 1396
14:46
منع استفاده از تلفن همراه برای زنان یک روستای هند! روستایی در هند به زنان اجازه نمی‌دهد از تلفن همراه استفاده کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ پلیس هند روز چهارشنبه اعلام کرد روستایی در تلاش برای محدود کردن روابط زنان و مردان، زنان را از استفاده از تلفن همراه در اماکن عمومی منع کرده و جرایم سنگینی را برای خاطیان در نظر گرفته است.
افراد مسن و ریش‌سفید این روستا جریمه‌ای 21 هزار روپیه‌ای (325 دلاری) برای زنانی در نظر گرفته اند که خارج از خانه‌هایشان از تلفن همراه استفاده می‌کنند.
پرداخت این جریمه نقدی برای بیشتر روستائیان در هند به چندین ماه کار و تلاش نیاز دارد.
این حکم روز دوشنبه در روستای عمدتاً مسلمان‌نشین «مادورا» در ایالت شمالی اوتار پرادش صادر شد. به گفته مقامات پلیس محلی، این احکام با قانون اساسی هند مغایرت دارد و پلیس برای لغو آن‌ها وارد عمل می‌شود.
به باور شورای ریش‌سفیدان این روستا، تلفن‌های همراه به دختران مجرد اجازه می‌دهند با سایر افراد روابطی نامناسب برقرار کنند.
این شورا همچنین برای افرادی که گاو ذبح می‌کنند و یا به قاچاق مشروبات الکلی می‌پردازند جرایمی در نظر گرفته است.
این شورا‌ها در شمال هند از قدرت بسیاری برخوردارند؛ اما دولت هند آن‌ها را غیر قانونی می‌داند.

 

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه سپاه پاسداران در پی شهادت عالم برجسته سیستان و بلوچستان


تصاویر جدید سی بی اس نیوز از خسارات گسترده پایگاه های آمریکا بر اثر حملات ایران+ عکس


انهدام پهپاد پیشرفته MQ-9 آمریکا در عملیات بامداد امروز


واکنش سخنگوی سپاه به روایت هالیوودی آمریکایی ها درباره نجات خلبان متجاوز در خاک ایران+ فیلم


تقدیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از سرمایه‌ زوال‌ناپذیر امنیت ملی


نیویورک تایمز: ترامپ با فروش ۴۰ هزار بمب یک تنی به اسرائیل موافقت کرد


بلینکن: همه کشورهای حاشیه خلیج فارس به دنبال توافق با تهران هستند


سرنگونی جنگنده سعودی در آسمان یمن


وال استریت ژورنال: بحران سوخت در آمریکا به مرحله جدی رسیده است


ادعای ترور یکی از فرماندهان مقاومت در جنوب غزه