کره شمالی: آمریکا باید عذرخواهی کند

يکشنبه 17 ارديبهشت 1396
09:18
کره شمالی: آمریکا باید عذرخواهی کند کره شمالی از آمریکا خواست به دلیل تلاش برای ترور "کیم جونگ اون" رهبر این کشور، عذرخواهی کند.

العالم - آسیا
"اسپوتنیک" روز یکشنبه به نقل از خبرگزاری مرکزی کره شمالی گزارش داد، پیونگ یانگ آمریکا و کره جنوبی را به تلاش برای منزوی کردن کره شمالی متهم کرده و واشنگتن را "طراح پشت پرده تروریسم بین المللی علیه پیونگ یانگ" دانسته که از مجازات نخواهد گریخت.
پیونگ یانگ تهدید کرد که وزارت امنیت ملی این کشور، سازمان جاسوسی امریکا و پس از آن سازمان جاسوسی کره جنوبی را از روی زمین محو خواهد کرد. و "تمام مزدوران دشمن را تا آخرین نفرشان نابود خواهد کرد".
وزارت امنیت ملی کره شمالی پیش از این از خنثی سازی عملیات سری مشترک سازمان جاسوسی آمریکا سیا و سازمان جاسوسی کره جنوبی خبر داده بود. هدف این عملیات ترور "کیم جونگ اون"، رهبر کره شمالی با استفاده از یک ماده شیمیایی بیولوژیک سمی بود.
کاخ سفید تاکنون در این باره اظهار نظری نکرده است.

208

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین


پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد