واکنش هیات فوتبال تهران به سفر مارادونا

يکشنبه 17 ارديبهشت 1396
11:19
واکنش هیات فوتبال تهران به سفر مارادونا دبیر هیات فوتبال استان تهران تاکید کرد که برنامه‌ای برای سفر «دیگو مارادونا» به ایران پیش بینی نشده و قرار نیست وی به تهران بیاید.

العالم-ایران
در حالی که یک رسانه از سفر دیگو مارادونا اسطوره فوتبال دنیا به ایران برای افتتاح آکادمی فوتبال در تاریخ هفتم خردادماه خبر داده بودند، اما هیات فوتبال استان تهران اعلام کرد که چنین سفری پیش بینی نشده است.

رضا عابدینی دبیر هیات فوتبال استان تهران در این خصوص گفت: تا این لحظه اطلاعی از این سفر ندارم و این موضوع در هیات فوتبال مطرح نشده است.

وی تاکید کرد: اگر قرار به افتتاح آکادمی یا مدرسه فوتبال باشد، هیات فوتبال آن استان مسئول مستقیم برنامه ریزی و هماهنگی های لازم است ولی تاکنون صحبتی از افتتاح آکادمی فوتبال مارادونا و سفر وی به تهران نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بحث حضور مارادونا در تهران موضوع جدیدی نیست. فدراسیون فوتبال پیش از جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل هم از مارادونا دعوت کرده بود تا برای حضور در مراسم رونمایی از پیراهن تیم ملی فوتبال ایران به تهران سفر کند ولی مارادونا این دعوت را رد کرد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست