محاکمۀ اسیران اعتصاب کنندۀ در زندان‌های"اسرائیل"

دوشنبه 18 ارديبهشت 1396
15:17
محاکمۀ اسیران اعتصاب کنندۀ در زندان‌های مقامات زندان های رژیم صهیونیستی، به محاکمۀ داخلیِ اسیران پرداخت و احکامی غیرقانونی در حق آنان صادر کرد.

العالم – با خبرنگاران

به گزارش خبرنگار شبکه العالم، واحد اطلاع رسانی کمیتۀ امور اسیران و آزادگان و باشگاه اسیر فلسطینی، جزئیات ملاقات "کریم عجوه" نمایندۀ این کمیته را با "نائل البرغوثی" و "محمد القیق"، اسیرانِ فلسطینی که در زندان عسقلان به سر می برند، منتشر کرد.

به گفتۀ عجوه، سازمان زندان های رژیم صهیونیستی، نائل البرغوثی و 30 تن دیگر از اسیران را که 18 روز است به اعتصاب غذا پیوسته اند، از زندان های "اوهلی کیدار" و "رامون" و "النقب" به زندان "عسقلان" منتقل کرده است.

به گفتۀ نماینده کمیتۀ امور اسیران، حال البرغوثی که 59 سال دارد، به صورت آشکاری وخیم است و تاکنون 5 کیلوگرم وزن کم کرده است.

وی افزود: اسیران، برای زنده ماندن تنها آب می نوشند و از پذیرش تزریق سرم سر باز می زنند. سلول های این افراد کاملاً خالی است و تنها وسایل موجود در این سلول ها، مسواک و خمیردندان و دو لباس زیر و لباس زندان است.

محمد القیق، اسیر فلسطینی که در اعتصاب غذا به سر می برد نیز خبر داد که از سرگیجه و استفراغ متوالی رنج می برد و تاکنون شش کیلوگرم وزن کم کرده است.

وی همچنین خبر داد که آن ها را در زندان هایی تنگ و کثیف نگهداری می کنند و برای آن ها محاکمه هایی داخلی ترتیب دادند و هر یک از این اسیران را به پرداخت 200 شِکِل جریمه نقدی و دو ماه محرومیت از ملاقات محکوم کردند.

205

0% ...

آخرین اخبار

هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است