عارف: مردم سرمایه نظام هستند

جمعه 29 ارديبهشت 1396
10:55
عارف: مردم سرمایه نظام هستند نماینده مردم تهران درمجلس شورای اسلامی گفت: مردم سرمایه های نظام هستند که با حضور جدی خود در انتخابات می توانند موقعیت خوبی را برای کشور رقم بزنند.

العالم ـ ایران

محمدرضا عارف که صبح امروز جمعه به همراه همسرش برای شرکت در انتخابات، در حسینیه جماران حضور یافته بود، آرای خود برای انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر تهران را به صندوق انداخت.
وی در جمع خبرنگاران با تاکید بر لزوم مشارکت مردم در انتخابات گفت: این مردم هستند که با حضور جدی خود می توانند نماینده خود را در ریاست جمهوری و شورای شهر انتخاب کنند تا بتوانیم موقعیت خوبی به لحاظ تاثیرگذاری در منطقه داشته باشیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات سبب اجرایی وعده های آنان در مسند ریاست جمهوری و شورای شهر می شود.
انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری، پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر روستا و نخستین میاندوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ساعت هشت صبح امروز(جمعه) در 63 هزار و 500 شعبه اخذ رای در سراسر کشور آغاز شد.
درانتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری، پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و نخستین میاندوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی 56 میلیون و 410 هزارو 234 نفر واجد شرایط لازم رای دادن هستند که امروز با مراجعه به شعب اخذ رای در سراسر کشور آرای خود را به صندوق های رای می اندازند .
در این دوره از انتخابات، یک میلیون و 350 هزار و 294 نفر برای نخستین بار می توانند در انتخابات شرکت می کنند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

فهرست خسارات سنگین آمریکا در پی حملات ایران


گفت‌وگوهای فنی ایران-عمان درباره تنگه هرمز


حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن


بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید


نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه