وزیر اسرائیلی:

«نتانیاهو» مدت‌هاست به راهکار ۲ دولتی اعتقاد ندارد

دوشنبه 8 خرداد 1396
13:54
«نتانیاهو» مدت‌هاست به راهکار ۲ دولتی اعتقاد ندارد یک وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد: نخست‌وزیر اسرائیل سال‌هاست به راهکار ۲ دولتی برای حل مناقشات با فلسطین هیچ اعتقادی ندارد.

العالم - فلسطین اشغالی

یک وزیر رژیم صهیونیستی و عضو ارشد حزب حاکم (لیکود) امروز (دوشنبه) اعلام کرد «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم مدت‌هاست به راهکار دو دولتی جهت حل مناقشات با اعراب و فلسطین اعتقادی ندارد.

«اسحاق هانگبی» وزیر همکاری‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی که پیشتر در دفتر نخست وزیری نیز فعالیت داشته، تاکید کرد خودش و نتانیاهو مدت‌هاست که دیگر حامی راهکار دو دولتی و تاسیس دولت فلسطینی مستقل در غرب رود اردن نیستند.

به نوشته وبگاه «عروتص شوع» هانگبی با اشاره به سخنرانی نتانیاهو در سال 2009 که گفته بود هرگز از راهکار دو دولتی حمایت نکرده، گفت او از زمان همان سخنرانی، اعتقادش به آن مسئله را کنار گذاشته بود.

این در حالی است که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در سفر اخیر خود به فلسطین اشغالی و دیدار با مقامات فلسطینی و صهیونیستی تاکید کرده بود به ایجاد صلح میان دو دولت متعهد بوده و تمام تلاشش را می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد


نایب‌رئیس پارلمان عراق: ممنوعیت پروازهای ایران خسارت‌بار است


شکست سناریوی دوگانه‌های کاذب؛ طائب: مردم در تله دشمن گرفتار نمی‌شوند


شهید سید حسن نصرالله؛ جوهره انسانیت و رادمردی


زنجیره مخالفت‌ها با تعلیق پروازهای ایران؛ تجمعات اعتراضی از نجف تا صحن پارلمان عراق


گستاخی وزیر رژیم صهیونیستی در باره مطالبه الحاق جنوب لبنان


رهبران و سیاستمداران عراقی: باید تحت پرچم مقاومت متحد بمانیم و راه شهید سید حسن نصرالله را ادامه دهیم


جاسوس افزار زیر آبی آمریکا چه در چنته دارد؟+ فیلم